TU I JO SOM TRES

La 'Mujer' turca que està derrotant T-5

zentauroepp55023834 television monegal  serie mujer200920154044

zentauroepp55023834 television monegal serie mujer200920154044

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Ella sola, la Bahar, amb els seus dos fillets, el Nisan i el Doruk, li estan clavant una golejada a l’imperi Mediaset com mai abans s’havia vist. Aquesta sèrie turca, que porta per títol Mujer, A-3 TV va començar a emetre com a recurs estiuenc. Un farcit per passar la canícula. I resulta que el seu èxit d’audiència ha sigut tan apoteòsic que s’ha transformat en referent de les graelles. Qualsevol altra producció que s’hi enfronta en la seva franja horària, s’enfonsa.

Notícies relacionades

L’imperi Tele 5, sorprès, li va posar la Pantoja (Idol Kids) per fer fosfatina la turca. En la segona entrega la Pantoja ja va quedar totalment vençuda. Va provar després telecinque amb la pel·lícula La, la, land, amb Emma Stone i Ryan Gosling al capdavant. Van quedar derrotats per gairebé 8 punts. Llavors T-5 va recórrer a Belén Rueda (sèrie Madres). Res. Un altre daltabaix per a l’imperi. ¿I llavors quin és el secret d’aquesta senyora turca, tan humil, tan desemparada, tan envoltada de canalles i castigada per la vida? Doncs precisament això mateix. Com a serial és perfecte. L’emoció, el plor i la ràbia estan assegurats a cada capítol. Cada entrega és una dutxa escocesa habilísima. Et provoquen primer un odi immens amb les infames maldats de la perversa Sirin i la no menys roïna Hatice; i immediatament canvien i ens mostren la tendresa, l’amor, el carinyo que irradien la Bahar, el Nisan, el Doruk i l’avi Enver, que és el primer sastre del món que el Vaticà hauria de fer sant en vida. ¡Ahh! És com anar a les Termes Victòria de Caldes de Montbui i que et vagin flagel·lant primer amb una branca d’olivera, i després et fiquin al jacuzzi  amb aigua d’hidromel calentona i plena de bombolles. No sabria dir-los quant durarà aquest èxit de la sèrie turca. A-3 porta emesos 19 capítols ¡d’un total de 81! La desesperació de Tele 5 és comprensible.

Revilla

Passejava Bertín amb Revilla pel parc de Cabárceno (Mi casa és la tuya) i veient de les bèsties ferotges que hi ha per allà li va preguntar: «¿Per tu quin animal seria Pedro Sánchez?». I Revilla va contestar: «Un gos d’aquests que hi ha a l’Àfrica, els licaons. Corren només a 20 quilòmetres per hora i no obstant agafen els licaonsnyus. En la pròxima videoconferència de presidents el tema estrella seran els licaons.