PRÒXIMA SÈRIE

HBO llança nou tràiler de 'Patria' centrat en les víctimes

La plataforma va ser molt criticada per equiparar víctimes i terroristes en un primer cartell

patria- -trailer- / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Després de la polèmica desencadenada aquest dimecres passat per la publicació del primer cartell promocional de la sèrie ‘Patria’ per la suposada equiparació de víctimes i terroristes, la plataforma HBO llança aquest divendres un nou tràiler centrant-se a recordar les víctimes i el sofriment de les seves famílies.

«Més de 800 assassinats, milers de ferits, 52 anys de terror», així inicia el seu nou tràiler ‘Patria’, d’HBO, sèrie que veurà la llum el pròxim 27 de setembre a la plataforma de ‘streaming’ amb el llançament dels seus dos primers capítols.

Al costat d’aquestes terribles dades, a mesura que se succeeixen les imatges que revelen la història escrita per Fernando Aramburu en la seva aclamada novel·la, els titulars continuen dins del tràiler: «El passat sempre torna. Una pàtria i dues famílies enfrontades», mostra el vídeo promocional de no més d’un minut i mig de durada de la sèrie.

Notícies relacionades

HBO continua així amb la seva campanya promocional després d’haver generat un gran enrenou pel seu primer cartell, el qual va fer fins i tot que l’Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT) enviés una carta a la companyia en què mostrava el seu «profund malestar». 

El mateix Aramburu també es va pronunciar contra el primer anunci, que va qualificar de «desencert».