El 'Polònia' aragonès

Tele-5 es riu dels tòpics aragonesos amb 'Oregón TV'

El programa d'esquetxos fa 14 temporades que s'emet a Aragón TV

zentauroepp54435945 tv200810132025

zentauroepp54435945 tv200810132025

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A Catalunya és ‘Polònia’, al País Basc, ‘Vaya semanita’ i, a l’Aragó, ‘Oregón TV’. Fa 14 temporades que el programa desmunta els tòpics més famosos sobre els aragonesos a la televisió pública de la seva comunitat, Aragón TV. Ara, el seu humor arriba a tot Espanya de la mà de Tele-5 i Factoría de Ficción (FDF), que aquest dimarts 11 d’agost l’estrenen en ‘prime time’ de forma simultània (22.00 hores).

Imitacions, paròdies i esquetxos constitueixen l’eix central d’aquest xou còmic creat per Félix Zapatero, que fa broma sobre les singularitats i idiosincràsia aragoneses. La vida diària, el món de la política o de la música són protagonistes dels gags, i les seves versions de famoses cançons s’han fet virals internacionalment i acumulen milions de reproduccions a YouTube.

Notícies relacionades

Destacats actors i humoristes aragonesos, com Marisol Aznar (’Cuerpo de élite’), Jorge Asín (‘Lo dejo cuando quiero’), Laura Gómez-Lacueva (’El reino’), Francisco Fraguas (‘Museo Coconut’), Luis Rabanaque (‘El último aragonés vivo’), Alfonso Palomares (‘Citas del amor oscuro’), Chavi Bruna (‘En el fondo norte’), David AnguloAlfonso Pablo Urbano (‘Bendita calamidad’), Pablo Lagartos (‘El último show’), Yolanda Blanco (‘El limbo’), Rafa Blanca (’En el fondo norte’) i Rafa Maza (‘El último show’) encarnen els atípics i singulars personatges de l’univers oregonès en seccions com ‘Desayunando con...’, ‘Problemas de pareja’ i ‘Nosolomúsica’, en les quals donen la volta als tòpics aragonesos.

Emissió regular a FDF

El diumenge 16 d’agost, a partir de les 21.30 hores, tindrà lloc la segona entrega d’‘Oregón TV’ a Cuatro i FDF, on a partir del dilluns 17 començarà les seves emissions regulars de dilluns a divendres, a les 17.00 hores.