guerra de desqualificacions

Jorge Javier respon a Karmele: «És la dona més egoista que conec»

El periodista diu que les «anades d'olla» de la periodista «són llegendàries»

jorge-javier

jorge-javier

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Karmele Marchante és la dona més egoista que conec». Així respon el Jorge Javier a la seva excol·laboradora després del dur atac d’ella al presentador i als seus excompanys de ‘Sálvame’, que qualificava de «pou de maltractament, ‘bullying’ i mentides.

En el seu blog de ‘Lecturas’, que comença recordant la figura del mort Carlos García Calvo, el també presentador de ‘Supervivientes’ es fa ressò de la polèmica amb Karmele. «Feia temps que no sabia res de Karmele. De tant en tant es posa en bassals a cop de tuit i aprofita qualsevol ocasió per atiar tot el que tingui a veure amb ‘Sálvame’», comença.

Abans de les crítiques, Jorge Javier destaca, amb ironia, el costat bo de la periodista. «Karmele divertida és divertidíssima. Les seves anades d’olla són llegendàries i si l’agafes de bones tot el que surt per la seva boca és pur dadaisme».

«Maltractador misogin»

Notícies relacionades

No obstant, a continuació comença l’atac: «És la dona més egoista que he conegut en tota la meva vida, tot i que ella creu que és el súmmum de la generositat i la solidaritat», escriu el presentador. «Potser aquí rau la seva grandesa: en la incapacitat més absoluta per analitzar d’una manera objectiva l’esdevenir d’éssers, animals i coses», conclou.

En una sèrie de missatges a Twitter, ahir, Karmele no va deixar canya dreta parlant de Jorge Javier i els seus companys de ‘Sálvame’. Al presentador el va titllar de «maltractador misogin» i «nan psicòpata». A la resta de l’equip els va qualificar de «gentussa» i «colla miserable d’ignorants i àgrafs».