de la moda a las encinas

Andrés Velencoso fitxa per la quarta temporada d''Élite'

Manu Ríos, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch i Diego Martín són altres dels actors que s'incorporen a la sèrie de Netflix

mdedios37599487 london  england   march 08   andres velencoso attends the wo200720152810

mdedios37599487 london england march 08 andres velencoso attends the wo200720152810 / KARWAI TANG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del comentat final de la seva tercera temporada, que va suposar l’adeu per a alguns dels personatges d’‘Élite’, l’institut Las Encinas on s’ambienta la sèrie de Netflix ja es va preparant per obrir un nou curs. La plataforma de ‘streaming’ ha donat a conèixer avui els seus nous fitxatges, entre els quals hi ha el model Andrés Velencoso (‘Velvet Colección’, ‘Edha’).

A les classes de la prestigiosa escola també assistiran actors com Manu Ríos (‘El chiringuito de Pepe’), Carla Díaz (‘El príncipe’), Martina Cariddi (‘Mientras dure la guerra’), Pol Granch i Diego Martín (‘Velvet’, ‘Familia’). Els seus personatges es creuaran amb alumnes veterans com Guzmán (Miguel Bernardeau), Samuel (Itzan Escamilla), Ander (Arón Piper), Omar (Omar Ayuso), Rebeca (Claudia Salas) i Cayetana (Georgina Amorós). 

Notícies relacionades

 

Eduardo Chapero Jackson Ginesta Guindal seran els directors d’aquesta nova entrega, que comptarà amb Jaime Vaca, David Lorenzo, Almudena Ocaña i Esther Morales com a guionistes. Carlos Montero, Diego Betancor i Jaime Vaca són els productors executius de la quarta temporada de la sèrie.