SÈRIE DELS PASTOR

L'equip de 'The head' mostra el seu plató de 2.000 m2

Les instal·lacions recullen la reproducció a escala real de l'estació polar Polaris VI, on succeeix l'acció de la ficció que emetrà Orange TV

the head / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Un plató de 2.000 m2 a Tenerife és l’escenari principal de la sèrie The head, la producció internacional de The Mediapro Studio, en associació amb Hulu Japan i HBO Àsia, que dirigeix Jorge Dorado, amb guió d’Àlex i David Pastor, juntament amb Isaac Sastre. La sèrie s’estrenarà a nivell mundial el 12 de juny. A Espanya a través de la plataforma Orange TV.

La major part del rodatge de la sèrie transcorre en aquestes instal·lacions on es va reproduir a escala real l’estació polar Polaris VI, on succeeix l’acció. A més, l’equip també es va desplaçar a Islàndia per al rodatge en exteriors.

D’això parla el vídeo en el qual tant el director Jorge Dorado, com el productor executiu Ram Tellem i l’actor John Lynch expliquen detalls sobre el rodatge en aquests escenaris.

A més de Lynch, The head té un repartiment internacional on es donen cita Katharine O’Donnelly, Tomohisa Yamashita, Alexandre Willaume, Laura Bach, Sandra Andreis, Amelia Hoy, Chris Reilly, Richard Sammel, Tom Lawrence i la col·laboració ració especial d’Álvaro Morte i Mónica López.

Notícies relacionades