TU I JO SOM TRES

Motos, sense mascareta, se sent perseguit

Pablo Motos insinua que Europa Press l'espia per les seves crítiques al govern de Pedro Sánchez

zentauroepp53299922 television monegal pablo motos200502163011

zentauroepp53299922 television monegal pablo motos200502163011

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Ha advertit Pablo Motos aquesta setmana en El hormiguero (A-3 TV) que se sent perseguit. ¡Ah! La síndrome persecutòria és un trastorn existencial molt inquietant i torbador. Motos va mostrar aquesta foto que els adjunto, en la qual se’l veu caminant pel carrer, sense mascareta, i preguntava en veu alta, mirant fixament a la pantalla: «¿Qui ha enviat aquest fotògraf d’Europa Press a la porta de casa meva? ¿Quina és la intenció? ¿Desacreditar-me? ¿Intimidar-me? ¿Fer-me callar?». ¡Ah! Posem en context aquestes sospites que llançava el propietari i presentador d’El hormiguero. Des que va començar el confinament pel virus, Motos ha vingut fent cada dia, al començar el seu programa, un monòleg molt crític amb la gestió del govern de Pedro Sánchez sobre el coronavirus. He seguit amb atenció totes les seves perdigonades. Algunes han sigut encertades. En altres ha patinat molt.

Notícies relacionades

Per exemple, quan fa pocs dies es va ficar amb l’aspecte indumentari de l’epidemiòleg Fernando Simón en les seves aparicions oficials informant sobre la pandèmia, i li va dedicar aquest souvenir«Sembla que fa diversos dies que dorm en un cotxe». Cap gràcia té aquesta burla. Només l’han celebrat algunes zones de la caverna troglodita. A Simón se li pot fer la crítica per la gestió de la crisi. Fer-la per l’aspecte del seu rostre o la seva forma de vestir és mesquí. I més tractant-se d’una persona que va patir infecció pel virus i va estar reclòs per quarantena.

La qüestió és que Motos ha sigut agafat pel carrer sense mascareta, i s’estranya que el seu cas sigui notícia. Home, hauria de recordar que és una estrelleta televisiva. Amb El hormiguero ha aconseguit una gesta colossal: obrir un chiquipark en horari nocturn. I amb un èxit d’audiència extraordinari. Això li ha fet, merescudament, famosíssim. Ser molt popular té aquests peatges. Fa dues setmanes el propi Motos, comentant les sortides de Rajoy, va dir en to de retret: «¡Surt per allà perquè es creu especial!». Doncs apliqui’s la mateixa medicina. Una altra cosa és la seva insinuació que el persegueixen a causa de les seves crítiques. Aquesta advertència és més greu. Cita i involucra Europa Press, acreditada agència de notícies, assimilant-la a un instrument d’espionatge per compte d’altri. La insinuació porta dinamita.  Assumpte lleig.