TU I JO SOM TRES

Ventositats, Merceditas en acció

zentauroepp53199903 monegal200422162324

zentauroepp53199903 monegal200422162324

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal

Permetin-me avui unes rialles, que falta ens fa l’humor en aquests temps. Caminava Merceditas Milá amb la seva neboda Ana per un carrer de Barcelona, programa gravat abans del coronavirus i emès ara (Scott y Milá, #0 Movistar+). Buscaven alguna persona experta en el punt G, aquesta zona erògena, apassionant i misteriosa de la sexualitat de les senyores.  I era tanta l’excitació que aquesta recerca provocava a Merceditas, que mentre anava circulant per la vorera, de sobte, d’improvís, sense poder reprimir-se, va llançar per retambufa un pet colossal. Una ventositat molt sonora que els micròfons van captar perfectament. ¡Ahh! La neboda es va quedar de pedra. I a Merceditas no li va quedar més remei que fer el que se sol fer en aquests casos, que és riure de valent exclamant «¡Aiii, se m’ha escapat un peeet!». Hombre, s’ha de reconèixer que la seva flatulència almenys va ser alegre.

Segons el millor analista de pets que jo he vist a la tele, un investigador de Morata de Tajuña que va sortir anys enrere en el programa El semáforo de TVE, segons la seva classificació, els deia, la ventositat de Merceditas pot considerar-se poc agressiva. Fins i tot honesta. Pel que sembla, com més gran és la sonoritat, menor és la seva olor. L’olor és el més terrorífic d’un pet. Deia aquest estudiós de Morata que els més tremebunds són les llufes. O sigui, pets sords. No fan soroll, però se senten. Sufoquen una barbaritat. Ofeguen. Se’ls solen tirar les beates en dejú a la sortida de la missa de les vuit. Poden provocar desmais entre la gent fina que sigui al voltant. Són demolidors.

Notícies relacionades

L’únic bo que tenen els pets és que democratitzen l’espècie. Se’ls tiren totes les classes socials. Des de la princesa altiva a la que pesca en una simple barca, sense excepció. La famosa celebrity  Sharon Osbourne, dona del rocker Ozzy Osbourne, va explicar al programa The Talk (CBS) que un confident seu del palau de Buckingham li havia assegurat que la reina Isabel d’Anglaterra es tirava pets contínuament. Pel que sembla els expel·leix en format rastellera o carilló. Com una metralleta. Home, coneixent l’enorme afició que té Merceditas a exterioritzar actes fisiològics (caca, cul, pet, pipí) a la recerca d’un repunt d’audiència, no m’estranyaria que la seva ventositat la llancés premeditadament. I vostès perdonin aquest article d’avui, tan heterodox.