A #VAMOS I MOVISTAR LA LIGA

David Bisbal, Aitana i Alejandro Sanz, en directe, des de casa seva, contra el coronavirus

zentauroepp52931563 gente200326124342

zentauroepp52931563 gente200326124342

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Movistar+, a través de #Vamos i Movistar LaLiga, retransmetrà dissabte que ve, 28, a partir de les 18.00 hores LaLiga Santander Fest, el primer festival benèfic d’impacte mundial que unirà de forma virtual per primera vegada 20 artistes internacionals i futbolistes de tots els clubs de La Liga Santander.

Artistes de la talla d’Alejandro Sanz, David Bisbal, Aitana, Antonio Orozco i Sebastián Yatra entre molts altres, s’uniran a 20 futbolistes de tots els equips de la competició. Tots participaran en el festival des de casa seva.

Diversió i solidaritat

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Movistar+ pretén oferir formats d’entreteniment, perquè els aficionats sentin a prop la competició en aquests moments de confinament, amb un macroconcert per treure la nostra part més solidària i recolzar-nos en aquests moments tan difícils.

Aquest concert arriba just una setmana després de #LaLigaSantanderChallenge, el repte virtual que l’‘influencer’ Ibai Llanos va llançar a tots els clubs de LaLigaSantander perquè juguessin un torneig de FIFA20 i també es va poder disfrutar en directe a través de Movistar+.