TU I JO SOM TRES

La Merche i l'Antonio es confinen al llit

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal

Calia arreglar ràpidament el divorci de la Merche i l’Antonio. Havien d’acabar temporada solucionant el problema en el qual s’havien posat els guionistes de la sèrie Cuéntame... (TVE-1) al separar els seus protagonistes. I l’han resolt ficant-los al llit. ¡Ah! Un cop de furor, un sobreescalfament, un kiki, un polvet, reconcilia enormement. És una forma de confinament gloriosa.

Però es podien haver estalviat l’inútil treball de separar-los, perquè les tasques de reconciliació han sigut llargues i patètiques. Tota la temporada trobant-se per les cantonades contínuament.

Ara queda per veure com ho digerirà el pobre Max (Ramon Madaula). El seu ha sigut un paperot. Aquest tipus de contractes haurien de tenir una gratificació extra, un plus, perquè ha acabat fent un ridícul tremend. Tots els fills creient que la seva mare s’havia alliberat i se n’anava al llit amb el Max, i resulta que no, que ha tornat al llit de matrimoni amb el marit de sempre. ¡Ah! El que Déu ha unit des del cel no ho separi cap serial a la terra. I a sobre al Max li ha costat la broma 500.000 pessetes que li ha prestat a la Merche per treure-la dels seus embolics amb la Seguretat Social i Hisenda. Veurem si en la pròxima temporada algú l’hi torna.

Notícies relacionades

INVASIÓ .–El Palmar de Troya FAQS (TV-3) segueix sent un instrument formidable. En la missa que van oficiar dissabte van convidar la consellera de Salut Alba Vergés. Primera pregunta, to inquietant: «Consellera, ¿a partir d’ara vostè haurà d’estar a les ordres del ministre de Sanitat?»«. Més: «¿No li preocupa, consellera?». Més: «¿S’ha suspès l’autonomia, consellera?». ¡Ahhh! Són perfectes en tasques de reescalfament. No escalfaven la consellera, que ja venia reescalfada de casa («¡S’han carregat la col·laboració, han passat a la imposició!»), en realitat era una manera molt efectiva d’anar reescaldant l’audiència.

Els va sortir rodó. Van demanar després als televidents que valoressin l’estat d’alarma que acabava d’anunciar Pedro Sánchez, i de les opcions a elegir (imprescindible, insuficient, invasiu, exagerat) va guanyar «¡invasiu!» per un 48%. Naturalment. Després va sortir Vicent Sanchis, l’encara director, i va dir que farà canvis substancials en la programació de TV-3. Home, no la toqui. Funciona a la perfecció.