23 nov 2020

Anar al contingut

EL 8-M al 'talent' de TVE-1

Amaia Romero visitarà l'Acadèmia d''OT' la setmana de la dona

Les escriptores Ana Pacheco i Beatriz Luego i les 'extriunfitas' Alba Reche i María Villar també acudiran a xerrar amb els concursants de dilluns a divendres

Inés Álvarez

Amaia Romero visitarà l'Acadèmia d''OT' la setmana de la dona

Amaia Romero, guanyadora de l’edició del 2017, visitarà per fi l’Acadèmia. El motiu és que diumenge que ve és 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i per celebrar-ho i aturar alguns comentaris masclistes que s’ha pogut sentir en aquesta edició a l’Acadèmia per part d’algun concursant, el talent de TVE-1 ha decidit celebrar-ho convidant dones que d’una manera o d’una altra poden ser un referent en el feminisme.

A més de la pamplonesa, que acudirà dimecres a xerrar amb els nois, dilluns també rebran una xerrada d’Ana Pacheco, la jove autora feminista de ‘Listas y limpias’; dimarts, el de la cantant, actriu i ara escriptora d’èxit Beatriz Luengo, i dijous a la nit, Alba Reche, segona finalista de l’edició del 2019 els oferirà un miniconcert. Finalment, divendres rebran la visita de María Villar, la ‘triunfita’ més reivindicativa de l’edició passada.