estrena diumenge, 1

DMAX estén la seva vigilància a 'Control de fronteras: Europa'

La nova producció mostrarà els controls de seguretat de les principals duanes de països com Alemanya, Bèlgica, Itàlia i Espanya

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de diverses temporades oferint als telespectadors un accés total als principals punts fronterers del nostre país a ‘Control de fronteras: España’, DMAX estrena Control de fronteras: Europa aquest diumenge, 1 (20.30 hores). La producció d’èxit de DMAX i Crop TV, que ja s’emet a més de 150 països, mostrarà per primera vegada les històries més sorprenents que es produeixen diàriament en el control de duanes de països com Alemanya, Bèlgica, Itàlia i Espanya. 

Al llarg de 20 episodis, la nova producció emetrà els casos reals més sorprenents que es produeixen diàriament en alguns dels principals aeroports i ports d’Europa. Els aeroports de Brussel·les, Roma i Frankfurt seran els nous escenaris on les forces de seguretat mostraran als espectadors els reptes a què s’enfronten en el seu dia a dia. De la mateixa manera, els agents d’Espanya hauran d’intervenir al Port de Barcelona, l’estret de Gibraltar i la badia d’Algesires per evitar operacions de trànsit i tota mena de delictes.

A cada un dels episodis s’intercalaran diferents històries de les quatre noves localitzacions que permetran conèixer les enginyoses formes amb què viatgers de tot Europa intentaran enganyar els agents per introduir al continent tota mena de mercaderies.

El frau del gasoil B

Notícies relacionades

En una de les entregues, els agents a la frontera entre Bèlgica i França munten un control de carreteres amb què, amb l’ajuda d’un dron, miraran de controlar l’ús indegut de gasoil B, un carburant que només pot fer-se servir en vehicles industrials i en cap cas en turismes particulars. L’ús indegut d’aquest combustible és motiu de multa i és considerat frau fiscal.

Les forces de seguretat a la frontera entre Bèlgica i França en un control de carreteres. / DMAX

A Espanya, l’emissió dels últims episodis de ‘Control de fronteras: España’ van aconseguir reunir cada setmana una mitjana pròxima als 300.000 espectadors en DMAX, fent una mitjana d’un 1.6% de ‘share’ i registrant un abast de 4.5 milions d’individus.