TU I JO SOM TRES

Sexe caníbal en família: el sogre i la seva nora

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Tota bona sèrie de narcotraficants i ‘capos’ de la droga ha de tenir també ingredients de sexe bàrbar i ferotge. Ara mateix a Vivir sin permiso (Tele 5) n’acaba d’esclatar una variant que podríem anomenar-la sexe caníbal en família. Al marge que s’han reunit a Galícia tres clans potentíssims (els Bandeira, els mexicans Arteaga i els colombians Santos) i es van disparant pel control d’un carregament de diverses tones de cocaïna, al marge d’aquesta trama, el que està passant amb els Arteaga, pare i fill, és d’un tremendisme sexual de primera categoria. Us ho resumeixo: de la mateixa forma en què el fill se n’anava al llit amb la dona del seu pare –fins i tot la va acabar matant i enterrant al bosc–, ara s’assabenta que el seu pare es tira la seva nora, o sigui, la seva dona, amb qui s’acaba de casar. ¡Ah! L’escena entre tots dos és de tela marinera. El pare li diu: «M’estic ficant al llit amb la teva dona perquè és massa femella per a tu». I el fill li respon: «Bé, no m’importa. Jo també em follava la teva». Home, jo crec que aquests dos acabaran traient-se la pell –en cas que els en quedi– directament amb les ungles, però com a escena cafre no té pèrdua.

Notícies relacionades

No s’ha de confondre el canibalisme sexual en família amb l’incest. Perquè hi hagi incest hi ha d’haver consanguinitat, per exemple a Joc de trons quan Cersei Lannister i el seu germà es passaven el dia fornicant com conills. L’incest era habitual entre els grans personatges del món antic. En el Gènesi s’explica que el nebot d’Abraham, que es deia Lot, va ser emborratxat durant dues nits consecutives per les seves filles per ficar-se al llit amb ell i així poder tenir descendència. S’ha de comprendre les filles: pel que sembla no trobaven nòvio de cap manera i temien morir sense haver perpetuat l’estirp. D’aquell incest en van sorgir dues branques, dues sagues, fonamentals en la història del món: els moabites i els ammonites.

El cas dels Arteaga és diferent: partint de l’autocràcia més absoluta, el ‘capo’ canibalitza i sotmet totes les persones del seu clan, del seu món. En el circuit de la telepornografia i canals triple X hi ha una pel·lícula famosíssima que es titula Mi novio no lo sabe, pero el que me pone es mi suegro. ¡Ah! És molt possible que s’hagin inspirat en aquest film els guionistes de Vivir sin permiso.

Temes:

Telecinco