NOVA ACTRIU COM ISABEL II

'The Crown' acabarà en la cinquena temporada, abans del que es preveia

Imelda Staunton interpretarà la reina Isabel en l'última entrega de la sèrie de Netflix

zentauroepp52067006 this combination photo shows actress imelda staunton on the 200131192846

zentauroepp52067006 this combination photo shows actress imelda staunton on the 200131192846

1
Es llegeix en minuts

L’exitosa sèrie de Netflix ‘The Crown’, dedicada a la vida de la reina Isabel II, acabarà després de la seva cinquena temporada, una abans del que s’esperava, segons ha anunciat aquest divendres la plataforma de ‘streaming’.

Després de Claire Foy en les dues primeres temporades i Olivia Colman en les dues següents, és una altra actriu britànica, Imelda Staunton, qui encarnarà la reina d’Anglaterra en la cinquena temporada. Acostumada a papers secundaris, especialment en la saga de Harry Potter, l’actriu, de 64 anys, va ser nominada en la categoria de millor actriu als Oscar pel seu paper en ‘El secreto de Vera Drake’ (2004).

«Em sento realment honrada d’unir-me a un equip excepcionalment creatiu per al final de ‘The Crown’», ha afirmat Imelda Staunton en un comunicat publicat al compte de Twitter de Netflix.

Arriben Lady Di i Thatcher

El creador de la sèrie, Peter Morgan, havia indicat inicialment que planejava que la història durés sis temporades, no cinc, amb la idea de començar amb l’ascensió d’Isabel al tron i acabar en l’actualitat.

Notícies relacionades

Segons ‘The Hollywood Reporter’, la quarta temporada, que estarà disponible a finals d’aquest any, comença durant la dècada de 1980, amb l’arribada de la princesa Diana (interpretada per Gillian Anderson), així com la primera ministra Margaret Thatcher.

Èxit de crítica i públic, ‘The Crown’ ja ha guanyat tres Globus d’Or i vuit Premis Emmy. 73 milions de llars han vist la sèrie almenys parcialment, va dir al gener Ted Sarandos, director de contingut de Netflix.