ESTRENA A HBO

'House of the dragon', la preqüela de 'Joc de trons', arribarà el 2022

El primer 'spin-off de l'exitosa sèrie se centrarà en la Casa Targaryen uns 300 anys abans de la història original

zentauroepp48399853 mas periodico juego de tronos200116164149

zentauroepp48399853 mas periodico juego de tronos200116164149

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

HBO ha posat data d’estrena a la preqüela de l’exitosa sèrie ‘Joc de trons’, que arribarà el 2022 amb el títol ‘House of the dragon (‘La casa del dragó’), segons ha avançat el cap de programació de la cadena, Casey Bloys, durant un esdeveniment en el qual el canal ha presentat les seves novetats. «L’equip està reunit dissenyant la història en aquests moments. Suposo que la veurem en antena durant el 2022», ha explicat Bloys a la revista ‘Variety’.

‘House of the dragon’ serà la primera sèrie derivada de ‘Joc de trons’ i se centrarà en la història de la Casa Targaryen, uns 300 anys abans de la història original. 

Quatre ‘spin-off’ dels Set Regnes

Notícies relacionades

Fa uns mesos, HBO va cancel·lari que no va convèncer els responsables de la cadena després d’haver rodat el seu primer episodi. En el cas de ‘House of the dragon’, el canal va decidir donar-li llum verda directament, saltant-se el pilot.

‘House of the dragon’ és un dels quatre ‘spin-off’ de ‘Joc de trons’ que encara continuen en procés a HBO, tot i que els altres estan en espera de manera indefinida o temporal, perquè el mateix director va deixar clars que la preqüela confirmada és la «prioritat número u».

Temes:

Joc de trons