Cap d'Any d'humor i música

Les principals cadenes ofereixen les campanades i programes especials per passar una vetllada entretinguda

ialvarez51453431 teletodo nochevieja campanadas tv1191230191151

ialvarez51453431 teletodo nochevieja campanadas tv1191230191151

4
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios

Després dels torrons de la nit de Nadal i els canelons de Sant Esteve, arriba el gran moment televisiu de l’any, les Campanades. Les cadenes acomiaden el 2019 amb molts presentadors experimentats en això de menjar-se el raïm amb l’audiència, tot i que també algun principiant: Anne Igartiburu i Roberto Leal, a TVE-1; Cristina Pedroche i Alberto Chicote, a Antena 3; Jesús Vázquez i Paz Padilla, a Mediaset; Cristina Pardo i Iñaki López, a La Sexta, i Toni Cruanyes, Maria Fernández Vidal i Tomàs Molina, a TV-3.

TVE-1

Dimarts, 31, la nit començarà, com en els últims anys, amb l’humor de José Mota, que capitanejarà ‘31-D. Golpe de gracia’, una particular revolució en la qual comptarà amb més de 50 còmics. Entre ells hi ha Josema i Millán, Ignatius Farray, Florentino Fernández, el senyor Barragán, Fernando Esteso, Las Virtudes, Pepe Viyuela, Leo Harlem i Las Supremas de Móstoles, comandats pel coronel Fernando Tejero i el general Santiago Segura.

La cadena donarà després pas a Anne Igartiburu i Roberto Leal, que, des de la Puerta del Sol, donaran la benvinguda al 2020. Ella és tota una experta en les Campanades, ja que repeteix per 15a vegada, mentre que per al seu ‘partenaire’ és el segon any consecutiu. Una hora més tard n’agafaran el testimoni Ruth Lorenzo i Roberto Herrera, que es menjaran el raïm des de Las Palmas de Gran Canària.

El presentador d’‘OT’ no deixarà TVE-1, ja que celebrarà l’any nou al costat de Rocío Muñoz a ‘¡Feliz 2020!’, amb la música de més de 60 artistes, des de Pablo Alborán i Amaral a Ainhoa Arteta, Fangoria, Carlos Baute i Estopa.

LA 2

La cadena torna a confiar en ‘Cachitos de hierro y cromo’ per a Cap d’Any. Des de les 23.00 hores, Virginia Díaz i Pablo Carbonell s’afanaran a recopilar velles cançons de l’arxiu de RTVE després que s’hagi esborrat misteriosament just abans que s’emeti ‘Nochevieja a cachitos’, que proposarà tres hores de música amb actuacions d’altres dècades.

TV-3

Com en els últims anys, TV-3 es menjarà el raïm des de la barcelonina avinguda de Maria Cristina, en aquesta ocasió amb els presentadors del ‘Telenotícies vespre’: Toni Cruanyes, Maria Fernández Vidal i Tomàs Molina. Just abans, ‘Polònia’ (22.43) posarà la nota d’humor a la nit amb un especial en el qual nou parelles de personatges del programa expressaran els seus desitjos per al 2020 i repassaran els millors esquetxos de l’any que acaba.

Tomàs Molina, Maria Fernández Vidal i Toni Cruanyes, a TV-3. / TVC

Després del raïm, arribarà ‘Play al 20’, un compendi d’actuacions musicals i videoclips destacats del 2019 i els millors moments d’espais com ‘El foraster’, ‘Està passant’ i ‘Joc de cartes’.

Dimarts, 31, amb el sorteig de la Grossa de Cap d’Any (12.00), i dijous, 2, amb un especial d’‘Al cotxe’ (22.35) en què Eloi Vila farà pujar al seu vehicle diversos músics catalans que han marcat el 2019: Manel, Estopa, Miki Núñez, Marina Rossell i Buhos.

ANTENA 3

Per quart any consecutiu, Cristina Pedroche i Alberto Chicote repetiran a la Puerta del Sol de Madrid al capdavant de les campanades d’Antena 3. La col·laboradora de ‘Zapeando’ ha convertit les seves transparències de Cap d’Any en un dels ‘hits’ nadalencs i aquest any promet continuar sorprenent l’audiència amb el seu ‘look’, sobre el qual ha anat desgranant detalls en els últims dies.

Alberto Chicote i Cristina Pedroche / ATRESMEDIA

Just abans, la cadena acomiadarà el 2019 amb un programa de zàping i, després de les campanades, Anna Simon i Arturo Valls proposaran el karaoke de ‘¡Cantando al 2020’. A més, dimarts, 31, i dijous, 2, hi haurà especials de ‘La ruleta de la suerte’, de Jorge Fernández.

LA SEXTA

Dimarts, 31, l’humor de Dani Mateo i els seus col·laboradors de ‘Zapeando’ anirà escalfant els ànims amb el repàs del que ha donat de si l’any i les seves tradicionals ‘12 campanazos’. No faltaran Cristina Pedroche i el seu estilista, Josie, per anar revelant pistes sobre l’abillament que lluirà la de Vallecas a la Puerta del Sol. A la nit, les rialles continuaran amb els monòlegs de Leo Harlem a ‘Nochevieja en Harlem’, que cediran el testimoni a Cristina Pardo i Iñaki López, que per tercer any es menjaran el raïm a La Sexta.

Iñaki López i Cristina Pardo, a La Sexta. / ATRESMEDIA

TELE 5

Notícies relacionades

Paz Padilla serà la gran protagonista de la nit de Cap d’Any a Tele 5. La presentadora de ‘Sálvame’ no només serà al capdavant de les campanades per a tots els canals de Mediaset al costat de Jesús Vázquez des de la localitat de Guadalupe (Extremadura), sinó que abans i després del raïm capitanejarà, juntament amb Pablo Chiapella, l’última edició de ‘¡Toma salami!’. El programa, que combina humor i música, recordarà les primeres actuacions de cantants famosos, les versions més singulars de conegudes melodies i els moments més divertits de xous emblemàtics de la història de la cadena, com ‘El Informal’ i ‘Esta noche cruzamos el Mississippi’.

Jesús Vázquez i Paz Padilla / MEDIASET

CUATRO

El concurs de l’any emetrà dimarts, 31, una edició especial en què el seu presentador, Dani Martínez, rebrà com a convidat Jesús Vázquez hores abans que es posi al capdavant de les campanades de Mediaset. Divendres, 3, cedirà el protagonisme als més petits, amb la visita dels Reis d’Orient. Dimarts, 31, també hi haurà especials de ‘Todo es mentira’ i ‘First dates’, que comptarà amb una actuació del grup DVicio.