TU I JO SOM TRES

'Gran Hermano': l'últim crit, o el cant del cigne

La retirada d'anunciants obliga Tele 5 a retirar el seu producte de més èxit

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Quin crit, quin udol de satisfacció, el que ha llançat l’Adara quan ha sigut proclamada guanyadora de GHVIP-7 (T-5). ¡Ahh! Obria la boca d’una manera que ha deixat garratibats tots els experts en otorrinolaringologia. I quan ha aparegut l’hostessa portant la maleta amb el premi, la seva alegria ha sigut encara més apoteòsica. És natural. Cent mil euros de cop meravellen qualsevol. El que no sé és si l’Adara era conscient que el seu udol, pel que fa a la cadena i a la productora del programa, era en realitat el cant del cigne. Després de gestionar tan malament, durant dos anys, la intolerable (presumpta) violació de laCarlota en aquell GH del 2017, Tele 5 ha decidit retirar la marca Gran Hermano de totes les seves plataformes i graelles.

Tot el que sigui Gran Hermano, ¡erradicat fins a nou avís!, han dit. És a dir que el crit d’alegria de l’Adara  ha sigut en realitat l’últim xiscle agònic d’una ratomàquia que semblava invencible, fins que els anunciants han començat a retirar els seus espots. Al principi d’aquesta última gala, el presentador, J. J. Vázquez, va dedicar a les tres finalistes (Mila Ximénez, Adara i Alba Carrillo) un missatge molt bonic enaltint la immensa audiència que el programa ha aconseguit, xifres colossals gairebé mai registrades en els 16 o 17 anys de la seva història. ¡Ah! Quina amargor interior deuria tenir el presentador-cheerleader. Ha sigut una de les edicions de més consum i, no obstant, estaven en ple funeral sine die. Això és com tenir un McDonalds i haver de tancar-lo quan estàs venent més hamburgueses que mai.

Notícies relacionades

Al meu canari flauta Papitu li ha agradat que l’Adara hagi guanyat el concurs. Aquesta jove va protagonitzar fa pocs dies una prodigiosa sessió d’acoblament labial (vulgarment ‘morrejada’) amb el concursant Giancarlo, que va deixar sorprès mig món. La feina va durar tant temps, boca contra boca, llengua contra llengua, i sense ni tan sols respirar, que van estar a punt d’avisar el Samur. Una experta en petons de cargol, contractada pel programa, va certificar que era tanta la passió que fluïa entre l’Adara i elGiancarlo, que els seus cervells estaven generant quantitats bàrbares d’oxitocina i dopamina. Una cosa mai vista. ¡Ahh! Al seu costat, el de Leonardo DiCaprio i Kate Winslet a Titanic va ser una merdufla. Per això es va enfonsar el barco.