la productora de buenafuente

Mediapro compra El Terrat

La productora catalana té en antena programes com 'La resistencia', 'Late motiv' i 'Preguntes freqüents'

buenafuente

buenafuente

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de mesos de negociacions, The Mediapro Studio ha tancat la compra d’El Terrat, la productora catalana d’Andreu Buenafuente, per reforçar la seva aposta per la producció pròpia de la seva divisió Mediapro Studios, segons avança ‘Variety’. Els detalls d’aquesta adquisició els donarà a conèixer avui Jaume Roures, soci fundador de la productora.

No obstant, segons informa el mitjà nord-americà, el presentador de ‘Late motiv’ continuarà encapçalant El Terrat sota la propietat de The Mediapro Studios, amb Agustí Esteve com a director executiu.

El Terrat és una de les productores espanyoles més importants, i actualment té una bona cartera de programes en emissió, principalment a Movistar+, amb espais com ’Late motiv’, de Buenafuente; ’La resistència’, amb David Broncano, i la sèrie de Berto Romero ‘Mira lo que has hecho’, que avui acaba el rodatge de la que serà la seva tercera i última temporada. Altres dels seus espais a la plataforma de Telefónica són ’LocoMundo’, presentat per Quequé. 

L’empresa també té programes en emissió a TV-3, com el ’Preguntes freqüents’ dels dissabtes a la nit, i en ràdio, com el ’Nadie sabe nada’ que presenten el mateix Buenafuente i Berto a la Cadena SER, i ha estat al capdavant de l’espai d’innovació digital de la cadena autonòmica catalana ’Revolució 4.0’, presentat per Xantal Llavina. El Terrat també gestiona sis produccions teatrals, el festival humorístic el Singlot, que va celebrar aquest estiu la seva cinquena temporada, i dos ‘podcasts’.

58 seus

The Mediapro Studio és un dels grups líders en el sector audiovisual europeu i té activitat a tot el món a través de les seves 58 seus repartides en 36 països. L’empresa ha incorporat últimament creatius com el productor executiu de ’Homeland’, Ran Tellem, i el cocreador de ‘El Ministerio del Tiempo’ Javier Olivares.

A més, Mediapro Studio ha treballat o està treballant amb gairebé totes les plataformes globals, coproduint, per exemple, la sèrie ‘The Young Pope’ (HBO i Sky) i la sèrie documental ’Una vida, una cena’ per a Amazon Prime Video.

Notícies relacionades

 

Segueix El Periódico a Facebook