TU I JO SOM TRES

Debats autènticament falsos

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Com que a El intermedio (La Sexta) no poden organitzar debats electorals s’han comprat l’aplicació Deep Face Fake i així poden posar en el programa qualsevol candidat. És divertidíssim. Però també acollonant. Aquesta aplicació suplanta la identitat de qualsevol persona. En realitat no la suplanta; és la persona mateixa, la cara real de la persona, però dient coses que no ha dit mai. Qualsevol barbaritat, posem per cas. Ahir van muntar un debat entre Íñigo Errejón i Pablo IglesiasPablo Iglesiasmoderat per Andrea Ropero. Els rostresd’Íñigo  i de Pablo eren reals. El que deien era fruit de l’enginy dels guionistes del programa. A la pregunta sobre quina és la diferència entre els seus programes polítics, Errejón, mostrant les fotos dels germanastres Kiko Rivera i Cayetano Rivera, va contestar: «El partit de Pablo és Kiko, i el meu és Cayetano. Mateix ADN, però amb diferents resultats».

Notícies relacionades

¡Ahh! Com es va posar Pablo. Li deia a Íñigo, amb mirada assassina: «Ets com el nan de Joc de Trons, que va trair tota la seva família i es va vendre al millor postor. M’has apunyalat per l’esquena. ¡Crema’l, Dracarys!»i li llançava crestes congelades. Home, ha sigut molt còmic. Però alhora ens hem espantat. Espanta el que es pot arribar a fer amb aquesta aplicacióDeep Face Fake. Si li afegeixes una simple imitació del to i l’accent de la veu, no hi ha manera de distingir l’autèntic del fals.Sant Tomàsdeia que s’ha de veure per creure. Doncs ni així, admirat apòstol. Et treuen a la tele, et veu tothom dient qualsevol barbaritat, i a veure com demostres que aquest que surt, que ets tu, en realitat no ets tu perquè el que estàs dient no ho has dit mai. ¡Ahh! Si aquesta aplicació cau en mans de la seva un dia veuremCayetana Álvarez de Toledo tirant floretes a Puigdemont al Palmar de Troya FAQS. Serà de traca.

BARALLA FRANCESA .– Als matins (TV-3) han connectat amb els estudiants acampats tallant la Gran Via i la plaça Universitat. «¡Mira, juguen a cartes!», deia la reportera amb alegre curiositat. «¿Baralla francesa o espanyola?», va preguntar. «¡Francesa!» va respondre un noi. I la reportera, plena de satisfacció, va contestar: «¡Gràcies!». ¡Ah! Si arriben a jugar amb baralla espanyola, el disgust hauria sigut gran.