TU I JO SOM TRES

Va anar a 'First dates' i es va quedar embarassada

Embarassada de sis mesos després d'haver sopat a 'First dates'

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El programa First dates (Quatre) acaba de demostrar la seva potència i efectivitat com a instrument d’aventures i acoblaments variats. Tot i que el plató té forma de restaurant, en realitat no és un restaurant; és un colossal saló d’unions amatòries sobre la marxa. L’altre dia, per celebrar la seva edició número 1001, van treure una atractiva granadina que es diu Cynthia que va participar en el programa temps enrere i que es va quedar embarassada, probablement, immediatament després de sopar.

¡Ahh! No se li pot demanar aFirst datesmés eficàcia. Comences a degustar el primer plat del menú en perfecte estat de virginitat i quan acabes les postres ja dones positiu en la prova de la granota. LaCynthia estava contenta. El seu ‘pollastre’ José Manuel, també. I Carlos Sobera, en qualitat de tiet, els va regalar un bressol, perquè el nadó que esperen trobi aquest món confortable. Jo no descarto que el programa demani a laCynthia que hi torni quan es posi de part. O sigui, que es posi a parir sobre una taula del restaurant. ¡Ah! Tindrien una audiència impressionant. A l’imperi Mediaset això que una senyora doni a llum en exclusiva per a ells els atreu.

Notícies relacionades

El maig del 2016 van aconseguir retransmetre el part deSamanta Villar, en exclusiva per a Cuatro. Però va ser en una clínica, no al plató delSálvame banana.Vaja. Fa dues setmanes, a Got talent (Tele 5), es va presentar una jove cubana de 32 anys, laDania, que estava de nou mesos llargs. Deia: «Es mou, em pega puntades de peu, pot venir en qualsevol moment». I l’entertainer Santi Millán, entusiasmat, exclamava: «¡Ningú ha donat a llum encara a ‘Got talent’!», i disfrutava esperant que trenqués aigües allà mateix, mentre cantava. ¡Ah! Jo crec que sí, que d’aquí a tres mesos laCynthiadonarà a llum al restaurant.

INÉS, ENTRE EL RELLEU DE RIVERA i L’EMBARÀS.–  A Albert Rivera li han preguntat a El hormiguero (Antena 3) si es retirarà i si deixarà que el substitueixi Inés Arrimadas. Ha dit que ni parlar-ne. Home, tot dependrà de la intensitat de la patacada que el 10-N li posi per davant. En qualsevol cas, d’Arrimadas ja sabem –ho ha comentat Ana Rosa Quintana– que està embarassada. ¡Ah! Quina bonica combinació es podria donar: la primera dona candidata a presidenta d’Espanya i, a més, en estat de bona esperança. És entusiasmador. Podria ser l’única manera de revitalitzar Ciutadans.