TU I JO SOM TRES

Torra i Sanchis van fer 'Polònia'

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Dijous, a causa de l’entrevista de Vicent Sanchis a Quim Torra, TV-3 va decidir retirar Polònia i posposar la seva emissió a dissabte. Home, no feia falta. Va tenir tants moments surrealistes aquesta trobada del president de la Generalitat amb l’encara director de TV-3, que semblava que eren a Polònia en lloc de ser a Palau. Ressaltem dos instants colossals, d’alta extravagància. Un, quan Sanchis li va preguntar si tenia proves que els autors dels incendis i els actes vandàlics eren agents infiltrats. Torra es va quedar un moment concentrat, pensatiu, i de seguida va contestar que era gent estranya, rara, «gent a qui no havíem vist mai», i va afegir: «Els Mossos ja ho investigaran».  O sigui, llancem d’entrada el concepte infiltrats, que arreli entre la ciutadania, i després ja veurem si les investigacions ens ho quadren. Un altre instant va ser quan Sanchis li va comentar que l’oposició l’acusa de ser només el president dels independentistes, no de tot Catalunya. ¡Ah! Aquest comentari, venint del director que ha transformat TV-3 en la tele privada de l’independentisme en lloc de ser la tele nacional al servei de tots els catalans, demostra un sentit de l’humor francament notable. En fi, vist això, no feia falta retirar Polònia i donar-nos un disgust als seus fans. Amb només col·locar sobre els caps de Torra i Sanchis un rètol que posés Polo News, n’hi hauria hagut prou.

Notícies relacionades

EL TSUNAMI JA TÉ CARA .– Preocupats per les declaracions del ministre Grande Marlaska, que porta dies intentant descobrir qui ha ideat allò del tsunami, a El intermedio (La Sexta) es van posar a investigar. I han aconseguit trobar la criatura. La inventora del tsunami és Karmele Marchante.  Efectivament. Karmele, l’abril del 2010, va presentar la seva candidatura a Eurovisió com a gran Pop Star Queen i amb el tema Soy un tsunami. Posteriorment va enriquir la seva performance sortint a escena embolicada en una estelada. Que en prengui nota el ministre Marlaska.

LA PISCINA.–  Li va preguntar Pablo Motos a Íñigo Errejón aquesta setmana a El hormiguero«¿Et vas arribar a banyar a la piscina del Pablo?».  La pregunta el va agafar desprevingut. No va tenir temps de dissimular. Va contestar: «No. Mai m’hi van convidar. És més, ¡no conec ni casa seva!». ¡Ah! Quina expressió d’orfandat la de la seva cara.