«COSES DEL DIRECTE»

Una corresponsal de l'NBC, interrompuda pel seu fill en ple directe | Vídeo

Courtney Kube rep la inesperada visita d'un dels seus fills mentre informa sobre el conflicte de Síria

directo / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Coses del directe».  És la frase amb la qual la corresponsal de l’NBC Courtney Kube ha excusat la interrupció del seu fill mentre ella estava informant sobre el conflicte a Síria, aquest dimecres al matí.

La corresponsal de seguretat nacional i del Pentàgon estava en directe explicant els que havia passat quan el nen ha aparegut caminant cap a ella, que, d’esquena, s’ha adonat massa tard que el seu fill li estava robant el pla.

Quan el nen ha estat pràcticament al seu costat, Kube ha mirat cap a un monitor situat a la seva esquerra i l’ha vist en pantalla, tot i que ha intentat sobreposar-se i continuar com si res.

Però el menor no s’ha acontentat amb aquesta interrupció i ha tocat la seva mare per intentar reclamar la seva atenció. És llavors quan Kube ha perdut la narració dels fets i, amb un riure nerviós, s’ha disculpat: «Ho sento, els meus fills són aquí. ¡Coses del directe!», mentre ha intentat apartar el nen del pla i seguir a batzegades amb la narració dels fets.

És llavors quan el realitzador de l’informatiu insereix la imatge d’un mapa per explicar el conflicte existent entre Turquia i Síria, i Kube aconsegueix reprendre la narració com si res hagués passat.

Dos directes més interromputs per criatures

Notícies relacionades

El vídeo recorda l’escena viscuda pel professor Robert E. Kelly el març del 2017 quan, també parlant en directe per a la cadena britànica BBC sobre la situació política de Corea del Sud, va ser interromput pels seus dos fills, que van entrar –un d’ells en un caminador– al seu despatx en plena connexió. En aquesta ocasió, i a falta d’un realitzador que inserís imatges, va ser la dona la que, de manera no gaire discreta, va entrar abruptament per endur-se els dos nens del lloc de treball del pare.

Poc temps després, l’agost d’aquell mateix any, va ser el periodista britànic Alastair Stewart el que va haver d’enfrontar-se a la impredictibilitat dels més petits quan, entrevistant una dona de dos nens al·lèrgics als lactis en la cadena britànica ITV, veu com la Iris, la nena, està tota l’estona rondant i pegant salts i crits al plató mentre un ell se centra a entrevistar la mare. Al final, i després de diversos intents, la nena aconsegueix el seu propòsit de pujar a la taula i és quan Stewart, amb humor, diu a la Iris que continuï «fent el que fa».