MISTERI ENTORN D'UNA SÈRIE MÍTICA

Jorge Sanz revela el veritable final de 'Verano Azul'

L'actor assegura que hi va haver un altre capítol, posterior a la mort de Chanquete, que mai va arribar a emetre's

zentauroepp17235050 verano azul180908154438

zentauroepp17235050 verano azul180908154438

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Potser no tot va acabar amb la mítica frase «¡Chanquete ha muerto!». ’Verano Azul’, dirigida per Antonio Mercero, va marcar un abans i un després en la televisió espanyola a començaments de la dècada dels 80. La sèrie, que relatava les aventures d’un grup de preadolescents durant les vacances en un poble de la Costa del Sol, Nerja, és coneguda per aquesta escena que ha quedat gravada en la memòria dels teleespectadors.

Pancho anunciava la mort del personatge interpretat per Antonio Ferrandis en el penúltim capítol que es va emetre. No obstant, l’actor Jorge Sanz ha revelat que la sèrie no acabava amb aquesta mort ni amb l’episodi anomenat ’El final del verano’.

En el concurs ’vaya crack'

Notícies relacionades

Tot va passat dissabte passat a ’Vaya crack’, el programa de La 1 dirigit per Roberto Leal, al qual Sanz havia acudit com a convidat. En una de les proves en la qual els concursants han d’endevinar si les anècdotes que s’expliquen són veritat o mentida, l’actor va explicar que va participar com a ’boy scout’ en el rodatge del veritable final de 'Verano Azul', centrat en la recerca d’un nen escolta que s’havia perdut.

Segons aquesta versió, dels 20 episodis que es van rodar, només se’n van emetre 19. L’’episodi perdut’ mai va arribar a sortir a la llum ja que el rodatge va haver de suspendre’s durant dues setmanes a causa d’una gota freda. Sanz ha afirmat que, dos anys després, els productors van decidir cancel·lar aquest episodi, que mai es va acabar de gravar. L’episodi, es va atrevir a aventurar l’intèrpret, «deu estar guardat en alguna llauna al soterrani d’aquesta casa», amb referència a RTVE.