CÀSTING, A PARTIR DEL 4 D'OCTUBRE

El Rubius, Willyrex i TheGrefg seran 'coaches' en un 'talent' de videojocs

Cadascun dels youtubers liderarà un equip de jugadors a 'Top Gamers Academy', que es podrà seguir a Neox (televisió) i Twitch (internet)

youtubers

youtubers

2
Es llegeix en minuts
Efe

Tres dels ‘youtubers’ més famosos a Espanya, El Rubius, Willyrex i TheGrefg, es convertiran en ‘coaches’ d’un nou ‘talent’ sobre videojocs. El programa ‘Top Gamers Academy’(TGA) és, segons els seus organitzadors, la primera producció que combina el concurs de talents en format de programa de telerealitat, i podrà seguir-se a través d’internet alcanal Twitch, i alcanal de televisió Neox.

Durant vuitsetmanes, 24 jugadors de videojocs conviuran, entrenaran i competiran en un centre d’alt rendiment amb l’objectiu de convertir-se en professionals especialitzats en ‘gaming’ amb un complet perfil basat en la creació de contingut i la competició.

El projecte està produït per Gestmusic Endemol i Webedia, compta amb el recolzament de PlayStation com a aliat estratègic, així com Twitch, Atresmedia i DeAplanet, ha comunicat Gestmusic en una nota. El càsting ‘online’ comença aquest divendres, 4 d’octubre. Un dia abans, tindrà lloc la presentació oficial a l’estand de PlayStation de la Fira Madrid Games Week.

Peu de foto / AUTOR FOTO (FONT)

La formació a l’acadèmia se centrarà en tres línies: entrenament, competició, pautes saludables i màrqueting personal. Per a això els jugadors comptaran amb el recolzament de professors i professionals especialitzats.

Mentors líders

Els jugadors estaran dividits en tres equips, cada un amb un mentor. Els professionals elegits per a aquesta categoria són Rubén Doblas Gundersen, nom reald’El Rubius  (elrubiusOMG, és el youtuber líder a Espanya, i un dels primers a escala mundial, amb un total de 35,9 milions de subscriptors, sis més que l’any anterior), Guillermo Díaz Ibáñez, més conegut com aWillyrex (amb els seus dos canals, Willyrex The Willyrex, suma 30,5 milions de fans) i David Cánovas Martínez, àlies TheGrefg TheGrefg(que amb els seus ‘gameplays’ suma més d’11 milions de fidels). 

Tant El Rubius com Willyrex i TheGrefg basen el seu èxit, sobretot, en ‘gameplays’ –partides– de videojocs populars com MinecraftFortniteWarcraft i Pokémon.

Aquí teniu alguns dels vídeos que han pujat recentment als seus respectius canals: 

Llibres, còmics, documentals i sèries

A més, tots ells han publicat llibres sobre el secret del seu èxit, i El Rubius, a més, és ja ‘veterà’ a la televisió. El 2018, Movistar va llançar un documental sobre la seva vida, que va ser l’avantsala de la sèrie d’animació‘Virtual Hero’, protagonitzada per ell mateix i basada en l’anime homònim que el famós ‘gamer’ va llançar el 2015.

files 2018-10-03 07 36 33 / periodico

Notícies relacionades

El càsting per a la recerca dels jugadors començarà el 4 d’octubre i es prolongarà fins al 8 de novembre a la web de Gestmusic Endemol. Aquesta productora és la responsable d’èxits televisius com 'Tu cara me suena', 'Ahora caigo' i ‘Operación Triunfo’, entre d’altres.

Twitch és la plataforma canal de retransmissió de videojocs més important del món, propietat d’Amazon, i on es poden veure tornejos professionals i d’aficionats.