ESTRENA DISSABTE, 14

Roberto Leal juga amb els telespectadors a 'Vaya crack'

EL concurs de TVE-1 demostrarà que la intel·ligència està composta de múltiples capacitats

ialvarez49860007 190914195519

ialvarez49860007 190914195519 / Raul Tejedor

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

TVE-1 estrena aquest dissabte, 14 el concurs ‘Vaya crack’, que presenta Roberto Leal acompanyat per Pablo Ibáñez i Luis Quevedo, en què es demostrarà que la intel·ligència està composta de múltiples capacitats. L’espai, una producció de RTVE en col·laboració amb Globomedia (The Mediapro Studio), està dirigit a un públic de qualsevol edat i nivell cultural, i convida a jugar des de casa per demostrar que qualsevol pot ser el millor en alguna de les habilitats que componen la intel·ligència: lògica, música, social, física, lingüística i visual.

A ‘Vaya crack’ s’hi han reunit concursants de totes les edats, formacions i professions, que s’enfrontaran, a emocionants i curioses proves (‘Colorín colorado’; ‘El ritmo de la noche’; ‘El túnel del viento’; ‘Pasapalabra’; ‘Verdad o mentira’...). En total hi ha 52 jocs que s’alternen en cada programa.

Entre els participants, de tot Espanya, hi ha estudiants que acaben de fer 18 anys, jubilats, aventurers, enginyers, actors, il·lusionistes, músics, metges, youtubers, assessors immobiliaris, empleats de funerària, la propietària d’una merceria o la mecànica d’una ITV.

Un astronauta i un mag

A més, el programa comptarà amb col·laboracions molt especials: el ministre en funcions de Ciència i Tecnologia, Pedro Duque, que tornarà a enfundar-se l’uniforme de l’Agència Espacial Europea; el mag Jorge Blass i el musical ‘Michael Jackson Forever’, traslladaran el seu èxit en teatre al plató del programa. També intervindran actors i presentadors com Alejo Sauras, Jorge Sanz, Paula Prendes, Elisa Mouliaá o Berta Collado.

Notícies relacionades

El convidat d’aquest primer programa serà el meteoròleg de RTVE Martín Barreir en un repte de veritat o mentida, destinat a provar les habilitats socials dels concursants. I al ritme de ‘Toonpak’, la banda especialitzada en percussió, es presenta ‘El ritmo de la noche’, la prova que desafia l’oïda musical.

‘Vaya crack’ és la versió espanyola del macroconcurs d’èxit internacional ‘Canada’s Smartest Person’, desenvolupat per Media Headquartesr per a Canadian Broadcasting Corporation.  El concurs va per la seva tercera edició a la televisió pública canadenca i també s’ha emès a TRT, canal públic de Turquia, i a El Trece de l’Argentina.

Temes:

TVE