AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Lucía Jiménez, la bonica vídua dels setanta que arriba a 'Amar es para siempre'

L'actriu, que es va popularitzar en la sèrie 'Al salir de clase', parla del paper a què dona vida en la longeva sèrie d'Antena 3, a la qual acaba d'incorporar-se

ialvarez49586242 190829202411

ialvarez49586242 190829202411

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

No havia nascut Lucía Jiménez encara en els anys, 76-77, en els que se situa la nova temporada d’‘Amar es para siempre’ que està a punt de començar, amb la qual cosa no va poder conèixer aquella època en primera persona, però li fa molta il·lusió arribar just a la telenovel·la en aquella dècada, perquè fins ara no l’havia tocat. I en uns dies el seu personatge, la Irene, irromprà en la sèrie desplegant la seva bellesa i la seva passió per la feina... i per un home.

Però, mentrestant, l’actriu ha hagut d’escurçar les vacances per gravar els primers capítols. Tot i que amb alegria. “Tenia ganes que algun dia m’arribés ‘Amar es para siempre’”, diu en l’entrevista que publica ‘Teletodo’, abans de descriure el seu personatge: “La Irene és una dona molt independent que tot ho va fer per la passió que sent per una persona”.

Així mateix, confessa: “Des d’‘Al salir de clase’ que no feia una sèrie diària. El ritme és frenètic, però saps que tens un any de feina. I que el personatge tindrà molt recorregut”.

'Puras coincidencias' i 'Élite'

La revista de dissabte també informa sobrel’estrena en Antena 3 de la sèrie ‘Puras coincidencias’,que protagonitzen els actors Marta Hazas i Javier Veiga, una comèdia romàntica escrita pel mateix Veiga,que explica el desacord d’una parella que sembla condemnada a no conèixer-se, malgrat que busquen una relació estable per ser pares.

També es fa ressò de l’estrena de lasegona temporada de la sèrie ‘Élite’, en què, després de la mort de Marina, els nois de l’exclusiva escola Las Encinas intentaran descobrir l’assassí.

Notícies relacionades

Quant a les retransmissions esportives, aquesta setmana destaca el Mundial de bàsquet, que aquest any se celebra a la Xina, i el Gran Premi de Bèlgica de F-1.

El suplement ofereix, a més, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sinopsi de les pel·lícules i sèries més destacades.

Temes:

Antena 3