DIJOUS, 29

TV-3 ofereix el millor de 'Res és impossible'

L'últim programa serà un especial que recull els trucs més espectaculars que ha realitzat aquest estiu el Mago Pop a Mancester, París, Amsterdam i Eivissa

ialvarez49598391 el mago pop en  res  s imposible   en tv 3190828172655

ialvarez49598391 el mago pop en res s imposible en tv 3190828172655

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

TV-3 emet aquest dijous, 29 (21.44 hores) l’últim programa de la temporada de 'Res és impossible', un especial que recull els millors trucs de màgia que ha realitzat aquest estiu Antonio Díaz, el Mago Pop, a Manchester, París, Amsterdam i Eivissa.

A la ciutat  britànica el van convidar aconèixer un dels seus ídols: Pep Guardiola. Però abans de reunir-se amb l’entrenador i els seus jugadors es va veure sorprès per un dels genis del segle XXI, Alan Turing, pare dels ordinadors i matemàtic brillant, que va tenir un paper clau en la segona guerra mundial, al qual va fer un homenatge.

A París es va trobar amb l’actriu Alba Guilera, que viu allà i actualment treballa al Louvre, i amb la protagonista de la sèrie 'Crashing', Julie Dray, a qui va sorprendre amb la complicitat de pintors del barri de Montmartre.

Notícies relacionades

El Mago Pop també va passar per Amsterdam aquesta temporada, una ciutat amb 1.300 ponts i 60 canals, on la bicicleta és referència per entendre un estil de vida. Els parcs, Van Gogh, l’aigua dels canals, les bicis i la seva gent van ser la seva inspiració per arrencar somriures nerviosos, crits de sorpresa i mirades de fascinació.

A Eivissa, Antonio Díaz va fer una pausa per agafar-se unes vacances i disfrutar de la companyia de Joaquín, el divertit jugador del Betis, de l’illa i de la seva festa. Però no per això va abandonar la màgia, ja que aquesta va ser present a cada un dels seus espectacles. 

Temes:

TV-3