SÈRIE NORUEGA

HBO rep els visitants

EL 'thriller' fantàstic 'Beforeigners' recrea un món d'éssers sense records

beforeigners

beforeigners

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

HBO continua amb la seva aposta per les sèries estrangeres amb l’estrena aquest dimecres, 21, de la primera sèrie original noruega de HBO Europa, 'Beforeigners', una creació d’Anne Bjørnstad i Eilif Skodvin, els artífexs de Lilyhammer, que té reminiscències de sèries de ciència-ficció com ‘Los 4.400’.

 La història d’aquest 'thriller' gira entorn d’un nou fenomen que comença a succeir en tot el món: després d’uns estranys esclats de llum, persones de diferents èpoques passades (l’edat de pedra, l’era vikinga i el final del segle XIX, aspecte que permet jugar amb la història de Noruega), reapareixen a la Terra sense recordar d’on venen.

Una jove vikinga

Una jove vikingaAls nouvinguts se’ls donarà el nom de «visitants» (que és la traducció de 'beforeigners') i ningú sap, inclosos ells mateixos, com han arribat fins allà. Entre aquests éssers hi ha una jove vikinga que començarà a treballar per a la policia.

Notícies relacionades

La producció, que està composta per sis capítols de 45 minuts de durada cada un, està protagonitzada pel noruec Nicolai Cleve Broch ('La leyenda de Ragnarok') i la finlandesa Krista Konosen ('Blade Runner 2049'). En el repartiment també figuren actors i actrius reconeguts del panorama europeu com Agnes Kittelsen ('Millennium: La reina en el palacio de las corrientes de aire'), Stig Henrik Hoff, Stig Amdam, Odd-Magnus Williamson, Herbert Nordrum i Oddgeir Thune.  El seu director és el reconegut realitzador noruec Jens Lien.  

 

Temes:

HBO Sèries