Anar al contingut

PER AL 2020

Hulu confirma un quart 'conte de la serventa'

La platafoma nord-americana ha aprovat una nova temporada de l'exitosa sèrie

Hulu confirma un quart 'conte de la serventa'

Elly Dassas

La sèrie ‘El conte de la serventa’, una de les millors i més lloades ficcions televisives dels últims anys, tindrà una quarta temporada, tal com ha anunciat aquest divendres, 26 de juliol, Hulu, plataforma nord-americana que produeix i emet aquesta obra, basada en la novel·la homònima de l’escriptora canadenca Margareth Atwood.

Actualment, aquesta sèrie, que a Espanya emet la plataforma de pagament HBO, es troba en l’emissió de la tercera entrega, que finalitzarà el pròxim 14 d’agost.  Hulu no ha proporcionat més detalls sobre la futura temporada, tret que s’estrenarà el 2020.

Sí que ha avançat que l’actor guanyador de dos Oscar, Mahershala Ali, intervindrà en la segona temporada de la sèrie ‘Ramy’ (protagonitzada per Ramy Youssef), i la producció de ‘Love Beth’, comèdia de 10 episodis escrita, dirigida i protagonitzada per la còmica Amy Schumer.

Guanyadora d’11 premis Emmy, i protagonitzada per l’actriu Elisabet Moss, ‘El conte de la serventa’ és una desassossegant distopia que presenta els Estats Units com una teocràcia totalment aïllada de la resta del món. Aquesta dictadura religiosa, denominada  República de Galaad, converteix les poques dones fèrtils que queden (a causa d’un desastre ambiental) a ser esclaves sexuals al servei dels líders de Galaad, que les violen durant tètriques cerimònies religioses mensuals, per a així assegurar el futur de l’espècie.

Propietat de Disney, la plataforma de televisió de pagament Hulu té actualment 28 milions de subscriptors als EUA.