ESTRENA EL 19 DE JULIOL

Netflix presenta a Madrid 'La casa de papel'

Els protagonistes de la tercera temporada de la popular sèrie espanyola van ser aclamats en la 'premier'

20190712 445566 casapapelpremieree 1 1 / periodico

3
Es llegeix en minuts

Màscares amb el rostre de Dalí, granotes vermelles i centenars de veus corejant “Bella ciao”. Així s’ha fet de nit aquest dijous, 11 de juliol, a Madrid, la ciutat escollida per presentar la tercera temporada de ‘La casa de papel’, la sèrie protagonitzada per una banda d’atracadors que s’ha convertit en un fenomen mundial.

“Aquests dos últims anys han sigut una bogeria, hem rebut moltíssim afecte de tot el planeta”, ha reconegut a Efe l’actor Álvaro MorteÁlvaro Morte, des de l’alfombra vermella preparada per a l’estrena de la temporada als cines Callao. El seu personatge, el Profesor, és un dels més estimats pel públic, que no entén de fronteres: la sèrie és la producció en llengua no anglesa més vista a Netflix.

Fans de ‘La casa de papel’, amb la màscara de Dalí, en la ‘premier’ de la sèrie a Madrid. / GABRIEL BOUYS (aFp)

Aquesta tercera temporada reuneix la banda, que després d’aconseguir fugir amb mil milions d’euros de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, s’ha de tornar a reunir quan el Profesor rep una alarmant trucada: un dels membres de la banda (Río) ha sigut capturat. El pla per rescatar-lo serà dur a terme un nou cop, aquesta vegada alBanc d’Espanya.

Això és tot el que es coneix fins a la data de la nova temporada, però ha estat suficient per posar les dents llargues als seus seguidors, que no han volgut faltar a la cita amb els protagonistes de la ficció. Des de les tres de la tarda i mòbil en mà, centenars de nois i noies, menors, de 20 anys i de diferents països –Xile, Mèxic o Colòmbia en són només alguns– esperaven l’arribada dels seus intèrprets favorits.

“¡Nairobi, guapa!”, va cridar la multitud quan, a un quart de vuit de la tarda, va aparèixer Alba Flores, demostrant que el personatge que interpreta la petita del clan Flores és un dels favorits dels seguidors. També resulta ser la preferida de Nettala guanyadora d’Eurovisió 2018, que al seu pas per l’alfombra vermella, com a convidada de la plataforma, ha reconegut ser “una gran fan de la sèrie”.

Els actors van recórrer el ‘photocall’ per parelles, seleccionades en funció de la relació que mantenen els seus personatges en la ficció. Un dels tàndems més ovacionats ha sigut el format per Úrsula Corberó i Miguel Herrán, Río i Tokio a la sèrie, que han assegurat “estar flipant” davant de l’acollida del públic.

“És tot bastant increïble, esperem estar a l’altura del públic amb la tercera temporada”, ha reconegut Corberó, per a qui el desenvolupament de la trama en aquesta entrega és “sorprenent”.

Per la seva part, Esther Acebo i Jaime Lorente (Estocolmo i Denver, respectivament) han destacat “la maduresa” dels personatges: “Han passat un parell d’anys, els ha donat temps a estabilitzar-se i a fer-se als conflictes del dia a dia”, ha avançat Acebo.

També els actors que s’incorporen al projecte en aquesta nova entrega han rebut el suport del públic, especialment Hovik Keuchkerian, que interpreta Bogotá, i Luka Peros, l’atracador Marsella, per a qui introduir-se a ‘La casa de papel’ ha sigut “un regal”, a més d’“un gran pas” en la seva carrera professional.

Un altre personatge que se suma a l’entrega aquesta temporada és la inspectora Sierra, una dona “embarassada de vuit mesos que perseguirà el Profesor per tot el món, obsessionada”, segons ha avançat l’actriu que donarà vida a la investigadora, Najwa Nimri.

Notícies relacionades

Per a ella, incorporar-se a la sèrie ha sigut “com tornar a casa”, ja que va treballar de costat amb el seu creador, Álex Pina, en la ficció ‘Vis a vis’, on també va coincidir amb Alba Flores i amb el director de ‘La casa de papel’, Jesús Colmenar.

Tots ells tindran un pes determinant en el desenvolupament del cop més gran de la banda fins a la data, que s’estrenarà a Netflix el pròxim 19 de juliol.