APOSTA ESTIUENCA

TVE reuneix José Mota i Santiago Segura

La primera cadena estatal estrena divendres el programa d'humor 'Hoy no, mañana'

zentauroepp49014654 gente television  la 1 estrena  hoy no  ma ana   el nuevo pr190711100946

zentauroepp49014654 gente television la 1 estrena hoy no ma ana el nuevo pr190711100946

2
Es llegeix en minuts

Després del seu ja tradicional especial de Cap d’Any a TVE-1 (‘Retrats salvatges’), José Mota torna aquest divendres, 12 de juliol, a animar l’estiu de la primera cadena estatal amb ‘Hoy no, mañana’ (22.10 hores), programa d’humor que té com a mestre de cerimònies un altre habitual als estius de la tele estatal, el polifacèticSantiago Segura (‘A partir de hoy’,‘Viaje al centro de la tele’...).

“El món està abocat al desastre i l’únic que ens pot salvar és la comèdia”, va explicar en la presentació del seu nou xou José Mota. Assumeix la direcció del programa qui en aquesta ocasió no es col·loca davant de la càmera, tal com ha fet en els seus altres programes: “No es pot estar a l’hort i a la vinya, estic amb teatre, una pel·lícula, preparant una sèrie... A més, s’ha dedeixar pas a altres companys”, ha explicat el conegut actor i humorista.

   La 1 estrena ‘Hoy no, mañana’ La 1 estrena ‘Hoy no, mañana’

Isabel Pantoja al càsting d’‘OT’, els enfrontaments entre Pedro Sánchez i Susana Díaz o José Coronado com a l’etern policia de la ficció espanyola són alguns dels esquetxos a què donarà pas Santiago Segura a ‘Hoy no, mañana’, que també ironitzarà sobre la problemàtica de les xarxes socials que ens abdueixen o els jocs de poder per conquistar la Moncloa

Santiago Segura, presentador d’‘Hoy no, mañana’, al plató del programa. / (TVE)

El programa comptarà amb sis entregues que, a l’estar ja gravades, han recorregut a temes actuals però de llarga durada perquè, segons Mota, “hi ha temes socials i polítics que sónd’actualitat perenne, per bé o per mal”. Per al director és important tractar aquestes problemàtiques des de la comèdia, perquè “l’humor fa una tasca social fonamental, quan hi ha més crispació es demanden més programes de humor”.

Company, ¿tu t’animes a presentar el programa?”, va preguntar a Santiago Segura, i aquest va acceptar encantat ser “la cirereta del pastís”. Tot i que per al també actor i director “la cirereta és l’audiència, i si és poca, tot això no val per res”.

Per aconseguir més espectadors fidels, Segura va explicar que proposava “que en cada programa s’expulsés un humorista, un ‘OT’ de l’humor, que això sempre agrada”, va ironitzar el presentador, que reconeix que és difícil fer humor en horari estel·lar, “sobretot en el format d’esquetxos, que és el més complicat”.

Notícies relacionades

El programa està codirigit i guionitzat per Javier Vicuña (‘Vaya semanita’) i incorpora l’imitador Raúl Pérez per sumar-se a un equip format per veterans dels esquetxos de Mota, com Javier Quero, Comandante Lara, Paco Collado, Federico de Juan, Leticia López Maribel Salas.

PerFernando López Puig, director de continguts de TVE, “el públic és més cruel quan no li agrada l’humor que quan no li agrada, per exemple, un drama”. Però López Puig confia que una cosa “tan seriosa i tan difícil” com la comèdia d’aquest “telenotícies absurd” tingui continuïtat més enllà de l’època estival. 

Temes:

José Mota TVE