ESTRENA AQUEST DILLUNS

Màxim Huerta torna a TVE-1 amb 'A partir de hoy'

El magazín d'actualitat i entreteniment comptarà amb la col·laboració d'Olga Viza, Gemma Nierga, Lorenzo Caprile, Santiago Segura i Boris Izaguirre, entre d'altres

02

02 / Raul Tejedor

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’escriptor, periodista i també exministre de Cultura Màxim Huerta reprèn la seva faceta televisiva des d’aquest dilluns a TVE-1, cadena en la qual debuta al capdavant d’'A partir de hoy' (12.25 hores), magazín d’actualitat i entreteniment per a la graella estival en què els col·laboradors són protagonistes.

Així, Huerta torna a TVE, on ja va presentarel 2016 l’espai de viatges ‘Destinos de película’,un recorregut pels llocs més cinematogràfics de ciutats com Nova York, Roma, Londres i París. A més, ha sigut col·laborador del programa de RNE ‘Gente despierta’.

Coproduït per RTVE i Catorce Comunicación (‘Aquí la Tierra’), ‘A partir de hoy’ està dirigit perJulia Varela, copresentadora del Festival d’Eurovisiódes del 2015. El magazín comptarà amb col·laboradors coneguts entre els quals hi haOlga Viza, Gemma Nierga, Lorenzo Caprile, Juanma Iturriaga, Mónica López, Tony Aguilar, Boris Izaguirre, Santiago Segura, Ana García-Siñeriz i Jacob Petrus.

Màxim Huerta (Utiel, València, 1971) va ser ministre de Cultura i Esport entre els dies 7 i 13 de juny del 2018, ja que va presentar la seva dimissió com a titular d’aquest departament després que es publiqués una informació relativa a les dues sentències que el maig del 2017 li van imposar una multa per haver defraudat a Hisenda 218.322 euros al llarg de tres exercicis fiscals, durant la seva etapa de col·laborador en un programa de televisió.

Informatius i llibres

Com a periodista, ha exercit de presentador de l’edició de nit d’‘Informativos Telecinco’, per després passar a estar al capdavant de l’edició matinal en aquesta cadena privada el setembre del 2004. També ha treballat 11 anys al programa líder dels matins televisius a Espanya, ‘El programa de Ana Rosa’ (Tele 5), espai del qual va ser copresentador.

Notícies relacionades

Com a escriptor destaca la seva obra 'La noche soñada', amb la qual va obtenir el premi Primavera de Novela el 2014. També és autor de l’obra teatral ‘Más sofocos’, juntament amb el director Juan Luis Iborra. 

 

Temes:

TVE