FITXATGE ESTRELLA

Isabel Pantoja serà jurat d'un 'talent' musical de Tele 5

La cançonetista tindrà una nova missió a la cadena de Mediaset quan surti del 'reality' 'Supervivientes', que està aconseguint aquest edició xifres rècord d'audiència

undefined47854626 gente extra television  isabel pantoja  supervivientes  tele190422195114

undefined47854626 gente extra television isabel pantoja supervivientes tele190422195114

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Tele 5 ja està pensant a la missió següent del seu fitxatge estrella de la temporada, Isabel Pantoja, amb qui va firmar un contracte de llarga durada. Quan la cançonetista abandoni l’illa hondurenya on es desenvolupa el 'reality' 'Supervivientes', serà jurat en un dels seus 'talent shows’ musicals.

El director de Continguts de Mediaset, Manuel Villanueva, va revelar a EFE que la cantant participarà en "un altre tipus de formats que tenen a veure amb la seva trajectòria professional, com és la música". "I segurament podreu veure-la en un futur en algun dels nostres 'talents'", va afirmar, i a la pregunta de "¿Serà de jurat?", es mostra rotund: "Amb seguretat, sí".

Notícies relacionades

Però això es començarà a perfilar a final d’any, ja que ara la Pantoja està on ha de ser, a Hondures, donant a Mediaset alegries com les quotes de pantalla d’entre el 19% i el 35%, difícils de superar. I que que el seu director de continguts afirmi:  "Tele 5 és la cadena líder de la televisió comercial", lloc que ocupa des de fa 17 temporades, amb una quota de pantalla aquest any del 14,5%".