ESTRENA EL 2020

Meryl Streep, Nicole Kidman i Ariana Grande cantaran a Netflix

Ryan Murphy ('Glee', 'American horror story') dirigirà l'adaptació del musical de Broadway 'The prom'

zentauroepp438288 cast members meryl streep  l  and nicole kidman arrive for t190626122946

zentauroepp438288 cast members meryl streep l and nicole kidman arrive for t190626122946 / ROBERT GALBRAITH

1
Es llegeix en minuts

Meryl Streep, Nicole Kidman i Ariana Grande encapçalaran l’espectacular elenc de la cinta musical ‘The prom’ que prepara Ryan Murphy per a la plataforma digital Netflix, ha informat aquest dimarts, 25 de juny, el mitjà especialitzat 'Deadline'.

Com a productor, guionista o director, Murphy és un dels grans noms de la televisió en els últims anys i ha deixat la seva empremta en sèries com 'Glee', 'American horror story, 'American crime story’ o'American horror story 'Feud

Murphy, que va firmar el 2018 un acord amb Netflix per desenvolupar diferents projectes per al gegant digital, dirigirà i produirà aquesta pel·lícula que adaptarà el musical 'The prom', i que també inclourà en el seu elenc James Corden,

Ariana Grande, al Billboard Women in Music, al desembre. / Evan Agostini (AP)

Estrenat el 2016, el musical 'The prom' (El ball) va arribar a Broadway el 2018 i ja ha sigut nominat a diversos premis Tony.    

La trama de 'The prom' se centra en quatre figures dels musicals de Broadway (que a la pel·lícula estaran interpretats per Streep, Corden, Kidman i Rannells) que, després del fracàs d’un espectacle, busquen una causa que refloti les seves carreres.

El seu pla comença a donar fruit quan troben una noia d’Indiana (EUA) que no pot anar al seu ball de graduació de l’institut perquè no la deixen anar-hi amb la seva nòvia. Grande, una de les estrelles del pop més rellevants i exitoses del moment, interpretarà a 'The prom' una noia popular d’aquest mateix institut.

'Deadline' va assegurar que les estrelles del repartiment d’aquest film es van sumar a aquest projecte sense dubtar per les ideesd’inclusió i tolerància que destaquen en el guió.

Notícies relacionades

La idea de Murphy és començar a rodar aquest llargmetratge el pròxim desembre perquè s’estreni a finals del 2020, primer en cines i després a Netflix, de manera que pugui competir pels premis que s’entreguin el 2021.

'The prom' tornarà a unir els camins de Streep, triple guanyadora als Oscar, i Kidman, que té una estatueta de l’Acadèmia de Hollywood, després de compartir crèdits a 'Big little lies', l’aclamada minisèrie de la cadena HBO, que actualment està emetent la seva segona temporada.