ESTRENA EL 2020

Amazon Prime farà el Camí de Santiago

La plataforma de tele del gegant del comerç electrònic i la Xunta coproduiran el nou projecte

zentauroepp44564992 graf2856  zabaldika  navarra   06 08 2018   un grupo de pere190625163017

zentauroepp44564992 graf2856 zabaldika navarra 06 08 2018 un grupo de pere190625163017 / JDIGES

1
Es llegeix en minuts

La Xunta de Galícia ha anunciat aquest dimarts, 25 de juny, el començament dels treballs de producció de '3Caminos', la primera sèrie internacional i transmèdia sobre el Camí de Santiago, un projecte encapçalat per Ficción Producciones i coproduïda per la plataforma de televisió Amazon Prime i l’empresa audiovisual alemanya Beta Film.

La sèrie, dirigida pel director d’Orense Norberto López Amado ('El tiempo entre costuras’,'El Príncipe'...) i l’estrena del qual està prevista per a finals del 2020, explicarà la història de cinc joves dels cinc continents que passen per diferents etapes de la seva vida i es troben gràcies a un fil conductor, el Camí de Santiago.

El projecte compta amb un finançament d’1,5 milions d’euros de la Conselleria de Cultura de la Xunta. La participació d’Amazon Prime portarà la sèrie a més de 200 països a través del seu servei de 'streaming', mentre que l’alemanya Beta Films serà responsable de la seva distribució a Europa.

El cap d’adquisició de continguts d’Amazon Prime Video a Espanya, Ricardo Carbonero, ha destacat que '3Caminos' respon perfectament a la seva voluntat de "buscar el millor contingut local i internacional" i que la sèrie és "una molt bona oportunitat" per aprofitar "el potencial del Camí de Santiago per generar bones històries".

"Estarem encantats de veure com el 2021 molts pelegrins visitaran Santiago buscant experimentar aquest viatge que formaran els cinc protagonistes de la sèrie", ha afirmat Carbonero en la presentació del projecte.

El conseller gallec de CulturaRomán Rodríguez, va destacar que el projecte, "igual que el Camí de Santiago, barreja l’àmbit local i el global i el personal i l’universal", i per això espera que sigui una producció "de caràcter mundial" que pugui mostrar "la transcendència de la ruta compostel·lana".

Notícies relacionades

El rodatge, que durarà al voltant de vuit mesos, tindrà lloc als diferents països d’origen dels protagonistes (Alemanya, Corea del Sud, França, Mèxic i Espanya) i al llarg del Camí Santiago, des de Sant Joan de Peu de Port fins a Muxía, passant per Santiago de Compostel·la.

La banda sonora, composta per Manu Riveiro ('La sombra de la ley serà interpretada per Iván Ferreiro i Anni B Sweet i altres autors convidats.