A WARNER MEDIA

'Dune' tindrà la seva versió en sèrie femenina

Denis Villeneuve prepara una ficció amb els personatges femenins del film de ciència-ficció, 'Dune: the sisterhood', i un 'remake' de la pel·lícula amb Javier Bardem

ialvarez23637624 teletodo television cartel de la pelicula dune190611135150

ialvarez23637624 teletodo television cartel de la pelicula dune190611135150

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El director canadenc Denis Villeneuve i la companyia audiovisual WarnerMedia preparen una sèrie de televisió amb els personatges femenins de 'Dune', segons 'The Hollywood Reporter'. Villeneuve, que dirigirà el primer episodi de ‘Dune: the sisterhood’, també estrenarà l’any que ve una pel·lícula que reimaginarà l’univers de ciència-ficció del film. La sèrie, que comptarà amb guió de Jon Spaihts, Villeneuve i Eric Roth, s’emetrà en el servei de 'streaming' (emissió en línia) que prepara WarnerMedia, encara sense nom. 

'Dune: the sisterhood' narrarà la història de l’orde femenina Bene Gesserit. "Les Bene Gesserit sempre m’han resultat fascinants. Enfocar una sèrie al voltant d’aquesta poderosa orde de dones no només em sembla rellevant i inspirador, sinó també un escenari dinàmic per a una sèrie televisiva", va dir Villeneuve, que és un dels directors més cotitzats de Hollywood en l’actualitat després de firmar films com 'Sicari' (2015), 'La llegada' (2016) i 'Blade Runner 2049' (2017).

El 'remake'

Quant al 'remake' de 'Dune', que arribarà als cines el 20 de novembre del 2020, el protagonista serà Timothée Chalamet, nominat a l’Oscar per 'Call me by your name" (2017). A la pel·lícula original, estrenada el 1984 i dirigida per David Lynch, el paper l’interpretava Kyle MacLachlan.

Notícies relacionades

'Dune' trasllada l’acció a un futur llunyà i una sèrie de mons governats per famílies feudals rivals que controlen l’accés a una droga anomenada Melange, que allarga la vida. En l’elenc de la pel·lícula també hi figuren Javier Bardem, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Zendaya, Josh Brolin, Jason Momoa i Charlotte Rampling.