ANUNCI EN EL SEU BLOG

'Joc de trons' tindrà tres seqüeles

L'autor de la saga literària, George R.R. Martin confirma les noves produccions d'HBO

zentauroepp35009054 co executive producer george r r  martin arrives for the sea190506102455

zentauroepp35009054 co executive producer george r r martin arrives for the sea190506102455 / ROBERT GALBRAITH

1
Es llegeix en minuts

Tot té el seu final, incloent-hi una sèrie tan exitosa com ‘Joc de trons’. Vuit temporades, basades primer en els llibres de 'Cançó de gel i foc' escrits per George R.R. Martin, i després ja sense la base literària que va prendre la flama de la història original. Ara, l’escriptor nord-americà ha confirmat que tres dels cinc 'spin-offs' sobre la saga que va estudiar HBO segueixen endavant.

El mateix Martin ha comentat en el seu blog personal diferents assumptes, i ha centrat part de l’atenció en el progrés que porten diversos 'spin-offs' de la ficció televisiva. "Teníem cinc sèries successores de ‘Joc de trons’ (no m’agrada el terme 'spin-off') en progrés per a HBO, i tres avancen molt bé", aclareix George R.R. Martin.

Mentre redactava aquest estatus sobre els seus gustos i l’evolució en vendes del seu últim llibre, Foc i sang, es va referir de nou a una d’aquestes preqüeles de ‘Juego de trons’, la que està més avançada en la seva preproducció: "La que se suposa que no he d’anomenar ‘La larga noche’ es gravarà a finals d’aquest any, i n’hi ha dos més en el procés d’escriptura del guió".

Notícies relacionades

A més, i a l’hora de parlar sobre la trama d’aquestes preqüeles, Martin anima els fans a "agafar un dels exemplars de ‘Foc i sang’", el seu llibre sobre la història dels Targaryen  esdevinguda 300 anys abans dels esdeveniments de ‘Joc de trons’, perquè els lectors comencin a formular les primeres teories amb més o menys encert.

Els detalls d’aquestes històries paral·leles a ‘Joc de trons’ es coneixen amb comptagotesMiranda Richardson ('Harry Potter') ha sigut l’últim fitxatge per incorporar-se com a personatge principal en un d’aquests projectes. Altres noms confirmats per al guió escrit per Jane Goldman i el mateix Martin són els de Naomi Watts ('Lo impossible'), Josh Whitehouse ('Poldark'), Naomi Ackie ('Star Wars: Episodi IX'), Denise Gough ('Ángeles en América'), Jamie Campbell Bower (la saga 'Crepuscle'), Sheila Atim ('Harlots: Cortesanas’), Ivanno Jeremiah ('Humans'), Georgie Henley ('Les cròniques de Nàrnia'), Alex Sharp ('Cómo enamorar a una chica punk') i Toby Regbo ('Reign').