EN TEMPS DE DESCOMPTE

Gol emetrà un partit de Lliga en obert per jornada fins al 2022

Mediapro s'adjudica l'últim lot de drets audiovisuals, que inclou també partits de Segona

Gol emetrà un partit de Lliga en obert per jornada fins al 2022

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Manuel de Luna

El canal en obert Gol, propietat de la productora catalana Mediapro, continuarà oferint en exclusiva i sense codificar un partit de la Liga Santander i dues trobades de la Liga 1|2|3 per jornada fins a la temporada 2021-2022.

Els drets audiovisuals que acaba d’adquirir Mediapro corresponen a l’últim lot de partits que quedava per adjudicar, i que la productora ha aconseguit l’últim dia en què hi havia oberta la licitació.

Segons ha indicat LaLiga, cap de les ofertes rebudes per aquests dos lots ha arribat al preu de la reserva, però ha acordat l’adjudicació "provisional" per tractar-se de l’"oferta econòmica més elevada" de les rebudes, sense precisar-ne l’import.

Amb l’adjudicació d’aquests lots, LaLiga dona per tancat el procés de sol·licitud d’ofertes, després que Telefónica, a través de la plataforma de televisió de pagament Movistar+, s’adjudiqués els drets d’emissió de tots els partits per al mercat residencial en modalitat de pagament per a aquest període.

Notícies relacionades

El mes de juny passat, Telefónica va desemborsar un total de 2.940 milions d’euros pels dos lots més interessants, que es componen dels vuit millors partits per jornada i l’anomenat Partidazo.

Per la seva banda, Mediapro es va quedar amb els drets audiovisuals internacionals de la Lliga (en aquest cas del 2019 al 2024), els drets en exclusiva dels resums en obert dels partits i el paquet de comercialització de la Lliga en bars i locals públics.