Pífia en el nou episodi

Un cafè de Starbucks es cola a 'Joc de trons'

Al quart capítol de la vuitena temporada es pot veure un vas de cafè al costat de Daenerys

tronos

tronos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘Joc de trons’ és la superproducció televisiva més gran que està actualment en emissió, i això fa que cada un dels seus episodis sigui analitzat fil per randa pels seus milions de seguidors. Uns fans a qui no se’ls en passa una, com s’ha pogut comprovar aquesta passada nit, quan s’emetia el quart capítol de la vuitena i última temporada de la sèrie d’HBO.

Notícies relacionades

Perquè malgrat l’extens equip que hi ha darrere de l’aclamada ficció, en l’episodi s’ha colat una pífia que ha sigut ràpidament detectada per l’audiència. Durant la celebració de Jon Neu i Daenerys amb els supervivents de la batalla d’Invernalia  de la setmana passada, que van derrotar ‘in extremis’ el Rei de la Nit, al costat de la Mare de Dracs es pot apreciar un vas de cafè que s’assembla molt al d’un Starbucks.

Els mems

El moment ha sigut àmpliament comentat a les xarxes, on li han tret molt de suc. Els mems no s’han fet esperar portant Khaleesi fins a un Starbucks per prendre un cafè ben calentó davant de l’arribada del temible hivern a ‘Joc de trons’.