NOVA ESTRELLA TELEVISIVA

Isabel Pantoja serà jurat d''Idol kids'

La cançonetista ha firmat un acord de dos anys amb Mediaset que la compromet a participar, entre d'altres, en el 'talent show' de Tele 5, una entrevista i un altre 'reality' a l'estil de 'Las Campos'

20190423 434046 pantojajuradoidolkidse 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Els fans d’Isabel Pantoja, i aquells als qui els desperti morbo la seva presència a la tele, estan d’enhorabona. Perquè a poc a poc es va coneixent les aparicions que tindrà a la petita pantalla com a conseqüència del’acord que ha realitzat amb Mediaset. Primer va ser la seva participació com a concursant en el 'reality' 'Supervivientes' (Tele 5) i ara s’ha donat a conèixer que serà jurat del nou 'talent' musical infantil de la mateixa cadena 'Idol kids'.

Notícies relacionades

El format, que ha arrasat al món i arriba a Espanya amb Fremantle ('Got talent España', 'Factor X', Adivina qué hago esta noche', 'Me quedo contigo', 'Family duo’), com ha avançat ‘El Confidencial Digital’, estava previst que s’estrenés fa uns mesos, però el projecte es va paralitzar, quan Malú i Los Javis van rebutjar fer de jurat, segons informa Fórmula TV. Amb la incorporació de la cançonetista, l’interès està assegurat.

A la seva tornada d’Hondures, la cantant participarà en altres formats. Entre aquests, una entrevista com les que fa Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' i també un 'reality' en el qual ella i la seva família serien les protagonistes, al’estil de 'Las Campos', ara que les reines de Mediaset semblen haver sigut destronades.