PER A EXPERTS

Google desafia els fans de 'Joc de trons'

La companyia d'internet incorpora un test que examina el nivell de coneixement de la coneguda sèrie

juega-a-juego-de-tronos-en-el-asistente-de-google / periodico

1
Es llegeix en minuts

 “Ok, Google, vull jugar a ‘Joc de trons’”.En el moment que un usuari del’assistent  de Google pronunciï aquesta frase en veu alta davant del dispositiu que tingui incorporada aquesta funció, començarà a posar a prova els seus coneixements sobre l’univers de la coneguda sèrie d’HBO. Aquest és –de moment– l’últim ‘gadget’ centrat en la superproducció televisiva, i que ha posat en marxa, només per al mercat espanyol, la popular companyiad’internet.      

"¿Qui diu la frase: 'Quan jugues al joc de trons, o guanyes o mors’? ¿Què significa Valar MorghulisValar Morghulis?, ¿Com es diuen els dracs de Daenerys?..." Aquesta són algunes de les preguntes que s’inclouen en el repte que planteja Google a través del seu assistent, i que permetrà als seguidors de la sèrie saber el seu nivell d’expert. "Utilitzant la veu, i en funció de les teves respostes, sabràs si mereixes ocupar el Tron de Ferro, o si el teu destí és ser La Mà del Rei, un Mestre de la Ciutadella o ser enviat a vigilar el Mur amb la Guàrdia de la Nit", explica Google en el ‘post’ en què presenta el seu joc.

Notícies relacionades

A més, és el mateix Jon Neu Jon Neu que fa les preguntes sobre la sèrie. Aquestes seran diferents cada vegada que s’iniciï el joc.

Des de Google precisen que l’experiència, que s’ha preparat en col·laboració amb HBO Espanya, és més completa "si es duu a terme en telèfons Android, ja que es recolza en elements visuals oficials de la sèrie que fan que la interacció sigui molt més dinàmica, ja que es pot contestar amb veu o a través de la pantalla tàctil del dispositiu".