TU I JO SOM TRES

El millor moment de Pedro Sánchez

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Prenguin nota els que desitgen, o creuen, que Ferreras ha quedat tocat després de la col·lisió amb Iglesias a Al rojo vivo.Al rojo vivo La primera entrevista –i única ara per ara– que ha donat Pedro Sánchez a l’imperi Atresmedia en els últims set mesos ha sigut precisament a Ferreras. ¡Ahh! Prenguin nota, repeteixo, els mosquits que es creuen avions i volen picar. Ha ocorregut la trobada aquest dimecres, exactament a les 13.17 hores, en una sala de la Moncloa. Ambient relaxat. Sánchez, amb indumentària impecable. Ferreras, com sempre, Ferrerasamb el seu habitual suèter negre de coll rodó, americana fosca i pantalons texans. Ressaltem la pregunta que ens afecta els que vivim en aquesta zona del nord-est peninsular. «¿Està vostè disposat a reconèixer l’autodeterminació de Catalunya?». Resposta: «Quan dic no, és no. .

Notícies relacionades

¡Ah! Li ha insistit Ferreras que expliqui qui són aquests líders independentistes que li han reconegut que la independència és una «boira», o una «broma», com acaba d’escriure amb molt enginy polisèmic el meu estimat Sergi Pàmies a La Vanguardia, arran de la novel·la de Vila-Matas Esta bruma insensataSánchez no ha volgut revelar els noms d’aquests líders que li han confessat que tot és boira i res més. Una llàstima. Però ha deixat anar una insinuació sobre la conjugació del verb ‘indultar’, que haurà reconfortat els que ara estan sent jutjats: «Ara s’ha de deixar treballar jutges i fiscals. Després, quan hi hagi sentència, la política haurà de parlar».

De tota l’entrevista, ressaltem també la pregunta. «¿Amb qui prefereix governar?», li ha preguntat Ferreras. ¡Ahh!  «Prefereix», quina astuta elecció de paraula. Fa un mes la pregunta era «¿Amb qui 'podrà' . Avui, d’acord amb les enquestes, Sánchez està en el seu millor moment. En lloc d’estar condemnat a lligams, sembla que elegirà amb certa comoditat.