EL 2020

'The Walking Dead' tindrà més descendència

La cadena AMC prepara una nova sèrie que també s'ambientarà en el futur apocalíptic pel qual pul·lulen els famosos zombis de la sèrie

zentauroepp39590362 television serie the walking dead comiendo190408205725

zentauroepp39590362 television serie the walking dead comiendo190408205725

1
Es llegeix en minuts

Després de finalitzar el 31 de març la novena temporada de ‘The Walking Dead’, i a l’espera de la imminent estrena de la cinquena entrega del seu ‘spin off’, ‘Fear the Walking Dead’, els famosos zombis tindran més descendència: la cadena AMC llançarà un tercer format relacionat amb els morts vivents més famosos de la televisió, segons ha informat aquest dilluns, 8 d’abril, l’edició digital de ‘Variety’.

La nova sèrie, encara sense títol oficial, es desenvoluparà en el mateix univers de personatges que les altres dues produccions i es llançarà el 2020. “Això ens permetrà estar al mercat amb contingut relacionat amb ‘Walking Dead’ sense interrupcions durant l’any, des de la Super Bowl ”, va dir Scott Collins, president de venda de publicitat d’AMC Networks.

El format girarà entorn de dos joves protagonistes, va revelar Sarah Barnett, presidenta de les cadenes d’entreteniment d’AMC Networks. Els encarregats de la sèrie seran Scott Gimple, el supervisor de tot aquest univers de personatges, i Matt Negret, guionista i productor a ‘The Walking Dead’ durant les últimes cinc temporades.

El rodatge de la sèrie, que començarà amb una primera temporada de deu episodis, arrencarà aquest estiu a Virginia.

Notícies relacionades

A més, AMC planeja rodar diverses pel·lícules protagonitzades pel britànic Andrew Lincoln, actor principal de la sèrie ‘The Walking Dead’. Lincoln, que es va acomiadar el novembre del 2018 del format televisiu, reprendrà el seu icònic paper de Rick Grimes diversos projectes que es rodaran sota el paraigua de la productora AMC Studios Original Films i que comptaran amb guions de Gimple. S’espera que la primera pel·lícula es comenci a rodar aquest any.

L’estrena de la novena temporada de ‘The Walking Dead’ va congregar l’octubre 6,08 milions d’espectadors als EUA, una marca molt baixa respecte a episodis del passat. Tot i això, ‘The Walking Dead’ continua sent la sèrie de més èxit de la televisió per cable en horari de màxima audiència.