TU I JO SOM TRES

Judici a un altre procés a Guadalix de la Sierra

tu y yo somos tres por ferran monegal 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Reconeguem-ho: són la pera. Tenen una habilitat realment sorprenent. En vista que aquí ens passem tot el dia parlant del judici al procés, a T-5 han decidit muntar també una cort de justícia a la gàbia de Guadalix de la Sierra. O sigui, la ratomàquia GH Dúo ha inaugurat el seu propi Tribunal Suprem. Construït amb unes restes de porexpan i cartró pedra que els quedaven, hem vist aparèixer amb gran solemnitat la presidenta d’aquest tribunal, sa senyoria Emilia Zaballos, una lletrada que temps enrere ja va participar en el programa de litigis de riure titulat De buena ley. De les criatures acusades, destaquem les següents: María Jesús Ruiz, imputada per fer-se la víctima; Kiko Rivera Paquirrín, acusat d’utilitzar la seva vida privada per guanyar punts, i el perruquer Juan Miguel, imputat pel greu delicte d’haver-se transformat en un moble, o sigui, que és en el concurs i dona menys joc que un armari o un llum de peu. ¡Ahh!

Notícies relacionades

Els ha sortit un judici buf formidable. Donat que cada acusat tenia dret a uns quants testimonis de defensa, assenyalem que María Jesús va elegir la seva pròpia mare,  Juani, per fer-ho. Excel·lent decisió. Li deia la jutge, amb exquisida sensibilitat, perquè és coneixedora de la devoció d’aquesta mare a una verge que hi ha a Andújar: «¿Promet vostè dir la veritat, amb l’ajuda de la Verge del Cap?». I la senyora Juani, elevant el judici a categoria emocional intensa, va contestar:  «Em dic Juana Garzón i jo soc qui ha parit aquesta dona, que és ¡el més gran! Prometo dir la veritat per la Verge del Cap i per tots els sants del cel». I la seva filla, María Jesús, plorava d’alegria davant d’aquest amor de mare tan intens. Home, allò de posar la família com a defensa del reu és una estratègia interessant. Provoca gran tendresa en el jutge. Tot i que la María Jesús va tenir mala sort, això sí. La van declarar culpable de fer-se la víctima i de ser una comedianta tremenda.

Un altre aspecte interessant d’aquest judici de la gàbia de Guadalix és que la sentència no la va dictar sa senyoria la presidenta del tribunal, sinó l’audiència. A través d’una aplicació app, i tranquil·lament des de casa, podíem condemnar o absoldre. ¡Ah! Prengui nota TV-3. Després de cada sessió d’El Palmar de Troia FAQS, habilitin l’app  corresponent. Veuran quina alegria a la parròquia.