DE LA TELE AL CINE

Ray Liotta s'uneix a la pel·lícula de 'Los Soprano'

L'actor encarnarà l'oncle mort de Tony Soprano a 'The many saints of Newark', la preqüela cinematogràfica de la sèrie

zentauroepp33910156 ray liotta arrives at the nbcuniversal upfront presentation 190301112639

zentauroepp33910156 ray liotta arrives at the nbcuniversal upfront presentation 190301112639 / Evan Agostini

1
Es llegeix en minuts

'The many saints of Newark', la preqüela cinematogràfica de l’aclamada sèrie 'Los Soprano' que estarà dirigida per Alan Taylor, continua completant el seu repartiment. Amb Alessandro Nivola, Vera Farmiga, Jon Bernthal, Billy Magnussen, Corey Stoll i Michael Gandolfini confirmats, ara s’ha anunciat que Ray Liotta també serà a la pel·lícula.

"Estic encantat de treballar amb David Chase a 'The many saints of Newark'", va dir Liotta sobre el creador de la sèrie i director de la cinta en un comunicat recollit per la publicació 'Deadline'. "El talent de David és inigualable i la direcció d’Alan Taylor fa que això sigui encara més emocionant", va afegir l’actor.

La pel·lícula presentarà Nivola com a Dickey Moltisanti, que en la sèrie d’HBO és l’oncle mort de Tony Soprano (James Gandolfini), i el pare de Christopher Moltisanti (Michael Imperioli).

El personatge mai va aparèixer en la ficció, ja que va ser assassinat abans que arrenqués la trama de sèrie. Juntament amb l’oncle Junior, Dickey va ser l’encarregat formar l’organització criminal de la família a Nova Jersey.

Notícies relacionades

Liotta recentment ha protagonitzat juntament amb  Jennifer Lopez el drama de la NBC 'Shades of blue', i aviat apareixerà en el nou film de Charlie Day, 'El tonto', amb Jason Sudeikis, John Malkovich i Kate Beckinsale. A més, l’actor també serà a la nova pel·lícula encara sense títol de Noah Baumbach per a Netflix, que comptarà amb Scarlett Johansson i Adam Driver.

'Los Soprano', que suma un total de sis temporades, està considerada una de les millors sèries de la història de la televisió, i així ho avalen els seus nombrosos premis, entre els quals 21 Emmy (els Oscar de la tele) i cinc Globus d’Or.

Temes:

Cine