AMB NAOMI WATTS

La preqüela de 'Joc de trons' es rodarà aquest estiu

El responsable de programació d'HBO reconeix que intentaran no repetir-se massa

zentauroepp46911627 actress naomi watts attends the tory burch fall winter 2019 190211110526

zentauroepp46911627 actress naomi watts attends the tory burch fall winter 2019 190211110526 / ANGELA WEISS

1
Es llegeix en minuts

Després de finalitzar l’emissió de la vuitena i última temporada de‘Joc de trons’, començarà el rodatge de la preqüela de la històrica superproducció d’HBO. En una entrevista concedida a la revista nord-americana 'The Hollywood Reporter', el president de programació de la plataforma de televisió nord-americana, Casey Bloys, va dir que hi ha material preparat més enllà de les novel·les de George R.R. Martin, i que la preqüela de la sèrie es començarà a rodar a l’estiu del 2019.

"No vull que HBO es converteixi en una cadena que transmeti només preqüeles de 'Joc de trons’ o la mateixa 'Joc de trons’. Aquesta sèrie ha sigut una cosa espectacular per a nosaltres, però estem fent una graella més àmplia i diversificada", va apuntar a la revista Bloys, que va reconèixer que, tot i que haurien d’anar amb compte de no repetir-se massa, "seria una bogeria no intentar treure la preqüela i veure més de l’increïble univers que George R. R. Martin ha creat".

El problema per a HBO ara no és l’acabament de la seva joia de la corona, sinó que el seu adeu coincideix amb el d’altres pesos pesants de la coneguda tele per 'streaming': 'Veep' s’acomiadaVeep'  aquest any i 'Big Little Lies' també es clausurarà després de l’emissió de la seva esperada segona entrega.

Notícies relacionades

HBO estrenarà l’última temporada de 'Joc de trons’ el pròxim 14 d’abril de 2019. A Espanya, a més de per HBO,  la creació de David Benioff i D.B. Weiss, es podrà veure també per Movistar +

Michael Jackson

En l’entrevista, Casey Bloys també es va referir a la polèmica generada entorn del documental 'Leaving Neverland', presentat en el passat festival de cine de Sundance i centrada en els presumptes abusos a menors que Michael Jackson va cometre en vida. "Qualsevol persona que pensi que és una calúmnia, que es reservi aquest judici fins que el vegi. És un documental molt potent", va comentar a 'The Hollywood Reporter'.