Naomi Watts protagonitzarà la seqüela de 'Joc de trons'

La cadena HBO confirma el fitxatge de l'actriu britànica per a una sèrie sobre els orígens dels caminants blancs

zentauroepp40292719 topshot   british australian actress and film producer naomi181031101925

zentauroepp40292719 topshot british australian actress and film producer naomi181031101925 / PATRICK KOVARIK

1
Es llegeix en minuts

Tal com va anunciar la cadena HBO, hi ha vida després de 'Joc de trons’.I la plataforma nord-americana ja ha fet públic el primer gran fitxatge per al que ha de venir després de l’exitosa producció: l’actriu britànica Naomi Watts ('21 gramos, 'King Kong', 'Lo imposible'...) protagonitzarà la primera sèrie derivada de l’univers creat per l’escriptor George R. R. Martin.

A través d’un comunicat oficial, la prestigiosa companyia de televisió de pagament va indicar que la popular intèrpret (que el mes de setembre passat va fer 50 anys) encarnarà una carismàtica integrant de l’alta societat que amaga un fosc secret. El primer episodi del projecte comptarà amb un guió de Jane Goldman i el mateix George R.R. Martin, autor de les novel·les supervendes en què es basa la sèrie original.

Goldman, coneguda pelsguions de 'Kick-Ass''Kick-Ass' i 'Kingsman: Servicio Secreto’,i Martin apostaran ara per una història que transcorre centenars d’anys abans dels fets que tenen lloc a 'Joc de trons’ i que narrarà "el descens del món des de la daurada Edat dels Herois fins a la seva època més fosca".

El projecte s’endinsarà en "els horribles secrets de la història de Westeros, l’origen veritable delscaminants blancs, els misteris de l’Est i la llegenda delsStark."

Notícies relacionades

Aquest projecte és un dels múltiples que estudiava HBO per seguir les aventures de 'Joco de trons’. Hi ha altres guionistes contractats per la cadena (Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray i Bryan Cogman) per desenvolupar idees que puguin resultar en noves sèries relacionades amb aquest univers.

El mes de gener passat, HBO va confirmar que al llarg del 2019 –sense precisar la data– estrenarà la vuitena i última temporada de 'Joc de trons’, i que estarà composta per sis episodis.