ADJUDICACIÓ DE LA FIFA

Mediapro aconsegueix els drets del Mundial de Qatar

La copa es disputarà entre el 21 de novembre i el 18 de desembre del 2022

Mediapro aconsegueix els drets del Mundial de Qatar

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Agencias

La FIFA ha adjudicat a Mediapro els drets televisius de la Copa del Món FIFA del 2022, que se celebrarà a Qatar del 21 de novembre el 18 de desembre, "un canvi de calendari que situa la competició en un període de gran consum televisiu".

Així ho ha donat a conèixer aquest divendres el grup de comunicació, que ha indiciat que el calendari "assegura un seguimentmés massiu i més impacte televisiu coincidint amb una parada generalitzada de les lligues nacionals, la primera de la història del futbol, amb tota l’atenció dels aficionats al futbol centrada en la competició de Qatar".

En aquest sentit, Mediapro ha anunciat la creació d’un canal a Espanya "dedicat a un seguiment 24/7 del Mundial" i ha afegit que, a més de l’emissió dels partits del torneig, el canal oferirà una programació "versàtil amb programes d’anàlisi i actualitat, entrevistes, entrenaments i rodes de premsa o partits històrics".

Notícies relacionades

D’altra banda, la companyia ha informat que l’acord amb la FIFA també inclou l’adjudicació dels drets de la Copa Mundial Femenina FIFA 2019 que se celebrarà aquest estiu (juny-juliol) a França. La selecció espanyola va resultar enquadrada en el grup B amb Alemanya, la Xina i Sud-àfrica.

A més, també inclou l’adquisició dels drets d’emissió d’altres esdeveniments FIFA compresos en el cicle 2019-2022, incloent-hi el Mundial FIFA sub-20 de Polònia (maig-juny 2019), el Mundial FIFA sub-17 del Perú (octubre 2019), el Mundial FIFA de futbol platja del Paraguai (novembre 2019) i el Mundial FIFA de futbol sala de Lituània (setembre-octubre 2020).