CANVI INESPERAT

Laura Rosel desitja sort a Cristina Puig al capdavant de 'Preguntes freqüents'

La ja expresentadora del programa de TV-3 trenca el silenci i reconeix que ha sigut una experiència "excitant i a estones dolorosa"

zentauroepp41643377 television  programa   preguntes freq ents con  laura rosel180119192932

zentauroepp41643377 television programa preguntes freq ents con laura rosel180119192932

1
Es llegeix en minuts

La periodista Laura Rosel s’ha acomiadat del programa de TV-3 'Preguntes freqüents’ (FAQS), espai líder d’audiència a la seva franja d’emissió dels dissabtes i del qual ha sigut inesperadament substituïda per Cristina Puig, a qui ha desitjat bona sort en la nova singladura. La fins al desembre presentadora de 'FAQS'  ha trencat així el silenci després del seu sorprenent canvi i, a través del seu compte de Twitter, ha explicat que presentar 'Preguntes freqüents' ha sigut "l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i també dolorosa" que ha viscut fins ara.

La decisió del canvi de presentadora, que la productora del programa, El Terrat, va justificar en una nota per la intenció de canviar l’estructura de l’espai per potenciar l’entreteniment, va causar sorpresa, ateses les bones quotes d’audiència que aconseguia cada dissabte. Rosel recorda en la seva línia de tuits que ha presentat i codirigit el programa durant 42 edicions, i afirma que ha sigut "una etapa frenètica" que li ha permès "disfrutar com mai" de la professió.

Notícies relacionades

En un fil de tres tuits, Rosel agraeix la confiança que va posar en ella TV-3, i desitja "força i encerts" a l’equip del programa i "molta sort" a la seva substituta. La periodista recorda que ser al capdavant del programa li ha permès entrevistar persones "de tots els colors", viatjar, descobrir històries "apassionants", compartir emocions amb gent que admira, "disfrutar del talent dels mestres, aprendre, fer equip, endurir la pell".

També fa referència a l’audiència del programa, dient que ha pogut sentir la seva "calor impagable".