NOVA ETAPA

Cristina Puig debuta dissabte a 'Preguntes freqüents'

La periodista substitueix, de forma inesperada, Laura Rosel al capdavant del programa líder d'audiència a la seva franja

zentauroepp46465635 television  cristina puig  nova presentadora de  preguntes f190111213430

zentauroepp46465635 television cristina puig nova presentadora de preguntes f190111213430

1
Es llegeix en minuts

Després de la inesperada (i per tant sorprenent) decisió de substituir Laura Rosel al capdavant de ‘Preguntes freqüents’, la periodista Cristina Puig debuta aquest dissabte, 12 de gener, al conegut programa de TV-3 (21.55 hores). Tot i que no s’han especificat les raons d’aquest canvi de presentadora (el programa era líder d’audiència de la seva franja amb Rosel), des de la productora de ‘FAQS’ (el Terrat, d’Andreu Buenafuente) es va comunicar que la substitució s’enquadrava dins d’una potenciació de l’espai cap a l’entreteniment.     

Puig s’estrena amb la presència al plató de Míriam Nogueras (vicepresidenta del PDeCAT), Josep Bou (candidat del PP a Barcelona) i Adriana Roca (Arran), entre altres polítics.

A més, Puig conversarà amb Jorge Jiménez, el primer activista que pot anar a la presó per haver impedit un desnonament (d’un pis propietat de Bankia), i Lourdes Garcíamembre del Sindicat de Llogaters, que va ser desnonada amb els seus fills.

Notícies relacionades

També intervindrà Sani Ladan, activista d’origen camerunès rebut amb bales de goma quan va entrar a Espanya i que va ser ingressat al CIE de Tarifa. Fa set anys que viu a Andalusia i actualment estudia Relacions Internacionals. Landan reflexionarà sobre l’entrada de Vox al Parlament andalús.

A les cadires del programa, en aquesta ocasió s’asseuran els periodistes Rodolfo Irago, Sara González, Neus Tomás i Daniel Basteiro. Les seccions ‘La setmana de Pilar Rahola’, “Les FAQS de Quico Sallés” i ‘L’ accent diacrític de Maiol Roger’, i les actuacions musicals de Nigel Planer (el Nil de la mítica sèrie ‘Els joves’) i Cesk Freixas conformen la resta el contingut d’aquesta primera edició de ‘FAQS’ amb Cristina Puig al capdavant.